Mr.Wattmaster Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Am dat de asta accidental, pe thekneeslider.com http://thekneeslider.com/archives/2007/06/...nt-application/ Aruncati un ochi si acolo pentru poveste cat mai ales pe insasi documentul de patentare in sine http://appft1.uspto.gov/netacgi/nph-Parser...dson%22&OS= Desenele din dosarul de patentare The present invention relates to a suspension system for a three-wheeled vehicle. The suspension system permits the vehicle to lean while cornering, much like a motorcycle. This is accomplished via hydraulic actuators that force the bike into a leaning position while turning, and back to an upright position while tracking a straight line. A transverse beam is coupled to the hydraulic actuators and to spring dampers to allow the suspension to operate independently, even while the vehicle is cornering. Sincer, nu stiu ce i-a apucat. Si nici vorba de clasicul concept de trike. Now that's a hard nut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Am vazut nishte scutere,asa...Aprilia Fuoco (parca),de 500 cmc si Piaggio nu-stiu-cum,de 125 cmc. E tendinta...Mi-i se pare ciudata ,ca rotzile din fatza sunt foarte departate de motocicleta...Ocupa spatiu cat o masina...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 ...si arata si nasol... muaaah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 De cand au scos aia de la Piaggio scuterele lor, 'brusc' toti s-au trezit ca, de fapt, e o idee misto. Deh, asa-i in afaceri, toata lumea vrea sa omoare ariciu' cu curu' altuia. Eniuei... Principalu' avantaj al asteia e ca, in cazul unui viraj luat mai 'energic', nu risti sa te dai cu zgaibaracele-n sus ca-n cazul unei triciclete obisnuite. Plus ca, daca rupi aderenta pe roata spate si stii cum sa-nclini trocariciul, tragi niste drifturi de le ploo-n gura alora din Tokyo (evident, asta daca nu pun si ei frane combinate, cum au facut aia de la Can-Am). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate