Sari la conținut

Pt Cine Are Chef De Plimbari Si Nu Are Cu Cine....

noro
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

tu ti-ai facut motoreta ma???hai sa bobinam dreaq :bigstar:

inca nu :bigstar: dar macar obstacolele au trecut :bigstar:

--- Mesaj completat în 30 Jan 2008 02:36 -------------

Nu prea cred ca a inceput sezonul cum zicea nea' johny!!

sezonu nu a inceput dar macar se poate iesi :bigstar:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:bigstar: pai deh... motorul tocmai a trecut iarasi printr-o revizie .... l'am luat ieri d ela reprezentanta si e gata de drum :bigstar:

si nu te-am uitat noro, am sa pun bani deoparte .. sa am de benzina si pt cand iesi u :bigstar:

in alta ordine de idei ..... cine se baga maine (joi) in jurul orei 1-2 pt un ploiesti ... sau orice alta destinatie???? :bigstar: :bigstar: :bigstar:

Link spre comentariu

fara prea multa vorbarie ca e tarziu: azi, joi 31.01 la ora 14:00 la academie ne intalnim pt o mini plimbare .... o luam spre ploiesti... bem o cafea.. ne intoarcem. doritotii sa se prezinte la locul si ora indicata mai sus :bigstar: :bigstar: :bigstar:

Link spre comentariu

azi s-a comis plimbarika asa "de vara" :bigstar: cu raven pasager... :bigstar:

:crack: sa'ti dea Dumnezeu sanatate maica, ca muream de dor :bigstar: :crack:

fara prea multa vorbarie ca e tarziu: azi, joi 31.01 la ora 14:00 la academie ne intalnim pt o mini plimbare .... o luam spre ploiesti... bem o cafea.. ne intoarcem. doritotii sa se prezinte la locul si ora indicata mai sus :bigstar: :bigstar: :bigstar:

stii ca imi vine sa te bat nu?! :bigstar: poate saptamana viitoare, dupa ce imi fac actele, nu mai mergi nicaieri sa vezi omor! :bigstar:

Link spre comentariu

deci super plimbare :bigstar: nu am mai fost la ploiesti,am mers pe A1 pana la km 30,am facut stanga am mers pana in Bucuresti-Alexandria, Mihailesti si acasica.In total vreo 130 de km,batraneste asa...

poate faceam ceva in weekend :bigstar: :bigstar: :bigstar:

Link spre comentariu

:bigstar: super super plimbare :bigstar: mi-a placut mult si la intoarcere... din 120 n'am lasat'o. :bigstar:

in weekend nu stiu .. slabe sanse. dar dupa ce termin sesiunea... zilnic plimbari de astea :bigstar: :bigstar: :bigstar:

--- Mesaj completat în 31 Jan 2008 20:26 -------------
vrem poze... sa vada lumea ca am facut si mini'endureala.

razvan..... pozele!!!!!!

elena........ negociem:d

--- Mesaj completat în 01 Feb 2008 00:16 -------------
sa revenim cu niste poze. claritatea nu e chiar buna ... abia in seara asta mi-am curatat definitiv camera :bigstar: scoate pozele super bine, ca noua :bigstar:

post-17960-1201817756_thumb.jpg

post-17960-1201817799_thumb.jpg

Link spre comentariu

@ Jhon - zice de steagul lu varamiu :bigstar:

@Elena- inghetat????????s-au c***t pe ele,mare ger ce s-a lasat cand a apus soarele

:bigstar: eram sigura...Vremea permite sa mergi cu motorul, insa in nici un caz noaptea in afara orasului. Pana si in Bucuresti seara e urat pe jos. Asa ca grija! :bigstar:

Link spre comentariu

Ne-am descurcat am dat 130 in localitate cam mare prostie am lasat-o balta cand vazut ce tarani sunt prn zonele alea!

in rest a fost frumos (cam frig totusi pt plimbare asa de lunga) daca mergi cu peste 100 constant mai mult de o ora cam ingheti :bigstar:

Per total a meritat iesirea :bigstar: :bigstar: vine primavara repede oricum :bigstar:

Link spre comentariu

:bigstar: am uitat de steag :bigstar:

si da elena.. fetele au cam inghetat ... dar ultima parte de drum .. cel putin a mea a fost ok .. dela frig .. sa ajungem mai rpd am dat 120 .. nu conta ce era. si mers pe banda 2 aproape de marcaj deoarece pe jumate din prima banda era gheata :bigstar:

si zi=-mi si mie razvane .... unde ai dat 130 .. mai ales prin localitati ... ca eu sincer nu-mi amintesc :bigstar: stiu doar ca am stat in rahova 20 min dupa tine ...... :bigstar:

vine caldura!!!!! iesim cu moto !!! :bigstar: :bigstar: :bigstar:

Link spre comentariu

eee, pai vezi:D e diferenta. eu am mers 120 tot drumu .. mai putin pe curbele alea..... :bigstar:

cand da caldura ..... pt cina cred ca alternez intre mihailesti si snagov. :bigstar: sau o seara ntr-un loc.. alta in alt loc :bigstar: asta pana raman fara bani .. cand nu mai am bani..... iau biscuiti de acasa si acolo cump un ceai :bigstar: dar de plimbat tot ma plimb :bigstar:

Link spre comentariu