Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 care circuit turistic.... decat sa fac circuite prefer sa beau Pasul de trece pe aici... http://www.romeohuidu.com/main.php?g2_itemId=730 Leaga Campulungul de Bran...si acum e asfaltat....inainte era deplorabil...Cheia, sau Transfagarasanu, dupa mine, sunt mizilic la curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 33 to go ! ca sa nu pierdem numaratoarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) faceti voi foaie....scrieti-va...ca eu am de lucru, tre sa fac o balustrada, sa aranjez canapelele de piele si masutele in living Cateva poze facute in fuga cu un tel mobil, ca nu avea rost sa pozez daca nu era amenajat livingu(camerele-s faine, ca cele de pe site, dar erau oameni in ele si nu puteam poza ) 40 de locuri, camere de o pers, doua, patru...o baie la doua camere...curte pt parcat motorete si gratar...iesire in bulevardul vechi Livingu(peste 40 m patrati)...urmeaza sa fie amenajat in stil club: Scarile catre ult etaj unde sunt camerele(balustrada o sa o fac sapt astea) Culoaru' cu camerele...era in lucru treaba atunci cand au fost facute pozele, la unele camere: Una dintre bai...baile toate sunt complete, cu dusuri, iar incalzirea in pensiune e pe calorifere, cu centrala proprie...adica toate conditiile...bucataria am uitat sa o pozez Voi faceti gasca, cine vreti cum vreti... Orasul are si Penny/piete(deci nu tre sa ne mai caram cu berea/carnea/apa dupa noi), cafenele, cluburi, si evident monumente de vizitat, iar acum tratez cu un microbuz de 20 de locuri pt o excursie spre Castelul Bran cu trecere pe la Mausoleul de la Mateias si manastirea Namaiesti, zidita in stanca Editat Noiembrie 16, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 faceti voi foaie....scrieti-va...ca eu am de lucru, tre sa fac o balustrada, sa aranjez canapelele de piele si masutele in living Cateva poze facute in fuga cu un tel mobil, ca nu avea rost sa pozez daca nu era amenajat livingu(camerele-s faine, ca cele de pe site, dar erau oameni in ele si nu puteam poza ) 40 de locuri, camere de o pers, doua, patru...o baie la doua camere...curte pt parcat motorete si gratar...iesire in bulevardul vechi Livingu(peste 40 m patrati)...urmeaza sa fie amenajat in stil club: Scarile catre ult etaj unde sunt camerele(balustrada o sa o fac sapt astea) Culoaru' cu camerele...era in lucru treaba atunci cand au fost facute pozele, la unele camere: Una dintre bai...baile toate sunt complete, cu dusuri, iar incalzirea in pensiune e pe calorifere, cu centrala proprie...adica toate conditiile...bucataria am uitat sa o pozez Voi faceti gasca, cine vreti cum vreti... Orasul are si Penny, piete, cafenele, cluburi, si evident monumente de vizitat, iar acum tratez cu un microbuz de 20 de locuri pt o excursie spre Castelul Bran cu trecere pe la Mausoleul de la Mateias si manastirea Namaiesti, zidita in stanca manager te face mama, ORL-ule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) manager te face mama, ORL-ule. manageru lu peste... App, tre sa anunt ca pensiunea de e pt noi e o cladire foarte veche, dar modernizata...e defapt chiar asta: Si bulevardul inca exista, iar vecin e renumitu magazin de palarii "La Mageanu" Iar cladirea apare in vechiul film "Titanic Vals" http://www.youtube.com/watch?v=kovRC5ysniA Editat Noiembrie 16, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 manageru lu peste... App, tre sa anunt ca pensiunea de e pt noi e o cladire foarte veche, dar modernizata...e defapt chiar asta: Si bulevardul inca exista, iar vecin e renumitu magazin de palarii "La Mageanu" Iar cladirea apare in vechiul film "Titanic Vals" http://www.youtube.com/watch?v=kovRC5ysniA aha, in concluzie rugati-va sa nu fie vreun cutremur ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 aha, in concluzie rugati-va sa nu fie vreun cutremur ! Ma sa stii ca acolo cladirile sunt de pe la inceputu lu 1900, si au rezistat cu brio si in 77, asa ca nu-i problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 pai tocmai asta e ideea. au trecut ele de 77 dar sunt cam chinuite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 16, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2009 oare va fi mai rau cu noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 eu cred ca da. daca nu a cazut la cutremur, cade de la noi:d sau da neby foc:D fiind veche arde bine !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 (editat) eu cred ca da. daca nu a cazut la cutremur, cade de la noi:d sau da neby foc:D fiind veche arde bine !!! Baaa, nu asa, ca orasu ala a mai ars pe la 1700 Pot vb de lemne, nu-i bai, ca-i plin de paduri in zona, dar nu sa dam foc imprejurimilor sau locatiei... Editat Noiembrie 16, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2009 aaa...nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 in cazul asta nu ne mai place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 pana acum sunt asa : Roxynel + ??? Roxana Kidrock Noro + ??? ORL Balteanu Bia Jhon + 1 (scz am uitat cum o cheama pe fata ) Nebunake + Nebunika Ivy + ??? Karja (nu a vb nimeni cu el da ii sparg fata daca nu vine...deci vine) Adi Pop,Micisoara sunt inca in dubii ( aproape convinsi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2009 pana acum sunt asa :Roxynel + ??? Roxana Kidrock Noro + ??? ORL Balteanu Bia Jhon + 1 (scz am uitat cum o cheama pe fata ) Nebunake + Nebunika Ivy + ??? Karja (nu a vb nimeni cu el da ii sparg fata daca nu vine...deci vine) Adi Pop,Micisoara sunt inca in dubii ( aproape convinsi ) ORL parca era in dubii daca sa vina sau nu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 ORL parca era in dubii daca sa vina sau nu.. il convingem noi pana la urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 17, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2009 ai dreptate frate!! orice ai fi vrut sa zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 ai dreptate frate!! orice ai fi vrut sa zici iar o arzi aiurea ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 eu iar sunt cap de lista? capul rautatilor nu? ca de obicei .. pe cine mai tre sa convingem ah? btw .. de ce ma treci cu + ??? tre sa iau pe cineva neaparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 eu iar sunt cap de lista? capul rautatilor nu? ca de obicei .. pe cine mai tre sa convingem ah? btw .. de ce ma treci cu + ???tre sa iau pe cineva neaparat? da, ca sa iasa numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 (editat) neaaah no fun asa .. am zis din gasca .. btw kid daca nu ii rupem capul amandoi lui karja sa stii ca ne suparam .. si la nevoie rupem si la altii sa vina PS: asa de placere ma lasi sa ti-l rup si tie? ca mi-am adus aminte de faza cu ardeiul Editat Noiembrie 18, 2009 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 pai daca le rupi capu... cum mai vin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 pai daca le rupi capu... cum mai vin? la pachet da tu cu cine tii? te lasam sa ne faci galerie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 neaaah no fun asa .. am zis din gasca .. btw kid daca nu ii rupem capul amandoi lui karja sa stii ca ne suparam .. si la nevoie rupem si la altii sa vina PS: asa de placere ma lasi sa ti-l rup si tie? ca mi-am adus aminte de faza cu ardeiul daca imi rupi mie capu cine iti mai aduce ardei in iron ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Noiembrie 18, 2009 Share Postat Noiembrie 18, 2009 daca imi rupi mie capu cine iti mai aduce ardei in iron ??? daca faci ca data trecuta si-ti amintesti la semafor ca l-ai uitat acasa cred ca poate sa ti-l rupa linistita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate