riderontornadoes Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 eu sunt din militari. stau pe langa uverturii. 0740103587 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 18, 2007 Autor Share Postat Octombrie 18, 2007 eu sunt din militari. stau pe langa uverturii. 0740103587 ne bucuram pt tine dar lasa si un id de mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 ca bine graiesti noro lasa id'ul ...... ca de sunat nu te sunam ca esti pe orange:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 12:30 la Arc, prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 ca bine graiesti noro lasa id'ul ...... ca de sunat nu te sunam ca esti pe orange:P ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 18, 2007 Share Postat Octombrie 18, 2007 pt care nu stie inca idmeu este: SeBIKE20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 sa facem si ceva calcule .. care vine maine? la 12:30 la arc.... care vine. anuntati. vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 eu unu vin, panica e vremea deosebit de frumoasa de afara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 (editat) deci mai vroiati un up-date cu pozele din ultimele 2 saptamani... Eu nu am prea multe...dar mai erau cateva aparate foto....Johnny...baga!!! Eu le fac cu telefonul si noaptea nu ies foarte bine... Editat Octombrie 19, 2007 de SeBIKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 ce tare ) si alea in negru unde se vede doar dunga reflectorizanta de la geaca mea si probabil a lui cornel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornette Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 de pe geaca lui Radu se vad eu eram in spatele tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 Noroooooooooooo la ce te uitai cand ti-a facut poza JoHn e prezent, imediat baga si poze --- Mesaj completat în 19 Oct 2007 17:31 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 19, 2007 Autor Share Postat Octombrie 19, 2007 Noroooooooooooo la ce te uitai cand ti-a facut poza JoHn e prezent, imediat baga si poze aveam orgasm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 --- Mesaj completat în 19 Oct 2007 17:35 -------------revin cu poze maine dimineata ... acum plec. numai bn si ne vedem la 12:30 la arc:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 bai da care ati facut poza aia in fatza la pitzerie din snagoc cand eram toti pe motocicleta lui noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 salut ingros si eu randurile... pacat k nu mai este vremea asa de buna,.... eu sunt o incepatoare... id : hat79nek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 19, 2007 Share Postat Octombrie 19, 2007 salut ingros si eu randurile... pacat k nu mai este vremea asa de buna,.... eu sunt o incepatoare... id : hat79nek Te-am adaugat la lista mea de mess. Ne strangem sambata la 12.30 la Arc pentru o cauza...nefericita din pacate.... Tel: 0744.342.094 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 salut ingros si eu randurile... pacat k nu mai este vremea asa de buna,.... eu sunt o incepatoare... id : hat79nek si lista mea, baga o poza sa te recunoastem sambata ziua lu noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 Noroooooooooo motorul tau ce celebru .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 20, 2007 Autor Share Postat Octombrie 20, 2007 suspensiile mele....bey nene da kiar 8 pe el....yo vroiam 2 gagici si voi ca animalele....saracutzele nici nu se mai vad....parca doar un picior de-al lui Emy Sa va fie rusine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 20, 2007 Share Postat Octombrie 20, 2007 mai ceva e in neordine cu acea poza...dar nu imi dau seama ce aaaaaaa, da!!!! radu nu are casca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klawoodya Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 hai ca am intrat si eu aici. id-ul meu de mess- : klawoodya Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 mai ceva e in neordine cu acea poza...dar nu imi dau seama ce aaaaaaa, da!!!! radu nu are casca! nope ,Radu n-are nevoie de casca de cand s-a tuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 21, 2007 Share Postat Octombrie 21, 2007 hai ca am intrat si eu aici. id-ul meu de mess- : klawoodya bravo tata draga.... stai pe aproape... mi-a placut cum te-ai imbracat aseara la petrecere.. cum a fost concertul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 22, 2007 Autor Share Postat Octombrie 22, 2007 sa bagam si ceva poze de la ultima paranghelie ce s-a tinut in cinstea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate