Sari la conținut

catalin (a lu` tanase)

Membru
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.perfectcarcleaning.ro

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    iunie '07
  • Motocicleta
    Honda CB750 Nighthawk
  • Numar Moto
    B 65 ZWR

Vizitatori Recenți Profil

428 citiri profil

catalin (a lu` tanase)'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Domnul Expert si Super Membru al acestui forum, sa ma scuzi ca o iau asa, dar... 6 metri se scrie exact asa, 6 metri, nu 6 metrii... Pardon, dar ma deranjeaza listarea gramaticii romane in parametri (nu parametrii) anormali... Stiu, sunt off-topic, zic doar ca ma zgarie pe retina daca vad ceva scris aiurea. Fie-i bine rider-ului si invatare de minte noua tuturor. Atat.
  2. Ai dreq sunteti mei, cu totii... Zau... Omu` vroia doar sa vada cum se simte instalatia "motor in oras" si voi i-o dati la temelie... Ce sa mai inteleaga el acum?! Ca toti motoristii sunt mult prea fuduli ca sa mai care pe careva in spate daca nu le iese de un futing? Sau ca e greu sa mergi cu pasager neavenit sau si mai aproape de adevar... poate ca indemanarea voastra nu e la cote atat de inalte?! Spuneti voi, zau acum... Eu as duce cu drag oameni de genul asta in oras, sa vada ce inseamna trafic, sa vada ca nimeni nu te vede de fapt si ca bucuria de a merge pe motor este de multe ori doar a ta , a riderului. In fine. Cred ca ati inteles ce zic. Bulan la max! Catalin
  3. Neata all! Vad ca nu se intampla nik interesant pe topicul asta de o vreme, asa ca o sa-mi postez eu experientele. Ca d-aia a fost facut, sa vorbim despre acest model de motoreta. Ok. Intrun final, mi-am luat inima-n dinti si am scos animalul din gardul viu, l-am dus la doctor. Care doctor a fost foarte uimit si bucuros in aceeasi masura sa se ocupe de asa ceva. O sa incerc sa atasez poze acestui post. Din pacate, nu am pozele cu locul unde a zacut motoreta vreo 2 ani (undeva intro parcare de bloc, langa un gard viu si multe gunoaie...) In fine. Pare ca a incaput pe maini bune si se va face bine curand. Revin cu detalii.
  4. Parerea mea este ca, asa cum il descrieti pe acest sfant al ridingu-ului moto, nu avea cum sa i se intample asa ceva... Prevedea deja totul si ar fi avut solutia in maneca stanga, impreuna cu Asul. Si inca cateva hituri mult prea fumate si glume de roacar betivan inchipuit. Dar avem de a face cu o vedeta, nu-i asa? Ia hai sa ii crestem putin ratingul... Ma rog. cine intelege ceva din ce zic, intelege, cine nu, sa injure. Mi-e absolut egal - si vedeta si injuraturile. De ce aleg sa imi exprim o parere aici? Pentru ca urasc spiritul de turma si linguseala. Atat. Va pup drept in casca! Bulan la max! P.S. A nu se citi ca am ceva cu vedeta voastra. Il respect pe impricinat, treaba lui cum conduce si ce face in viata lui radio si / sau particulara. Doar ca nu ma incadrez in valul asta pro-biker-vedeta-hai-sa-il-adulam-orice-ar-fi. Ca daca asta ti s-ar fi intamplat tie, scriitor de laude si pareri de rau, la ce a patit Jesus-Biker, dreq ar fi luat pozitie... In fine. Abia astept balacareala.
  5. Pe sezonul asta nimic?! Nimic - nimic???!!!!! Chiar asa, mei Noro?
  6. Whoaaaaaaaa.... Cum trec anii.... Si eu tot cu motoreta asta ma laud... CA AM CU CE!!!!!!!! Desi in ultimii 3 ani n-am facut mai mult de 200 km, deh, mi moto e inca la fel de buna si draguta si porneste cand ii cer asta... Pfff... Anul asta chiar o scot la plimbare, nu ma mai rabda pipota. Doar s-o scot din gardul viu ce a crescut printre dansa. Pentru Adic - Clic clic-ul ala poate fi si de la o borna slaba si de la o siguranta su soclul slabit sau oxidat. Mi s-a intamplat, am remediat, a mers. Mai poate fi si bateria care daca are mai mult de 3 ani, te poti astepta la glume d-astea. Succes! Apropos de faza ca mi-am permis sa imi las calu` sa stea atat, stie cineva pe cineva priceput intr-ale modelului astuia? Gen - carburatie, aprindere, semeriguri telescoape... Multumesc pentru idei. Bulan la max dragilor! Catalin
  7. Ziua buna! Cu scuzele de rigoare pentru absenta masiva... am incercat de 2 ori sa-mi vand motoreta. Nu i-a placut nimanui... din fericire zic acum, pentru ca m-am apucat de recostruit la ea si ce bine ma face asta sa ma simt... Si nici nu se va mai pune vreodata problema sa incerc sa o vand, asta-i foarte clar. Vrea la mine si gata. Am adoptat-o si mi-am asumat raspunderea . Incerc acum sa adaug niste poze cu starea jalnica in care se afla, dar care se va schimba cu siguranta in maxim 2 saptamani de acum incolo. Bulan la max! Si n va ganditi ca o sa fac mari schimbari. Nu. Doar o s-o aduc la forma si culoarea la care a iesit din fabrica. Vintage, classic, baby!
  8. Sal`tare neam, Cred ca ajung si eu, nu stiu daca exact la 10 dar undeva p-acolo. Lasati un nr tel sa va iau urma daca n-oi reusi sa va prind la benzinarie. De fapt o sa ma uit in profiluri si o sa vad ce motoare aveti, dar daca oi fi atat de cheaun sa nu va observ pe drum si daca va depaseste un nebun cu un cb 750 nighthawk rosu b 65 zwr, trageti de claxoane, is io incercand sa va prind din urma Bulan la max!
  9. Buna treaba, sa m-apuc sa ma lupt cu paienjenii de pe sea, sau sa ii iau si pe ei ... nu ma hotarasc... Da` parca as merge pana la Sinaia sa bem o cafea, in fine ne mai sfatuim acolo. Bulan la max!
  10. Daca mai e vreun ametzit care citeste topicul asta la ora asta, sa ma contacteze pe ID Mess cata_tanase sau 0722 505 646 sa vedem pe unde ne dam in seara asta, eu o sa ies in curand. Bulan la max!
  11. Chiar asa, iese careva mai tarziu azi, pe la 12:00? Ca trebuie sa imi adorm fetele mai intai ...
  12. Salutare! Daca aveti careva chef de o tura maine, plecare pe la 8-9 si intoarcere maine mai pe dupa amiaza - seara, dati un semn. ID Mess: cata_tanase sau tel 0722 505 646 Am studiat si vremea si pare ca va fi ok. Bulan la max!
  13. Salutare! Daca e frumos maine vreau sa ma trezesc pe la 8 si sa plec spre Sinaia (are un prieten o pensiune), acolo o ciorba sau nush ce, dupa inapoi sau in alta parte. Daca vrei ne auzim dimineata pe la 9, eu am notat nr tau. Al meu este: 0722 505 646 Si daca mai vrea cineva e binevenit. Noapte buna!
×
×
  • Creează nouă...