ravenshield Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 pai de ce sa stai in casa..daca se inchiriaza Biker's-ul. uite de exemplu poti iesi sa patinezi pe patinoarul de la Unirii...sa vezi bradutuuul ..si vei petrece o seara romantica Era o gluma oricum Multumesc pentru sugestii. Le-am notat si o sa la dau mai departe celor interesati; eu insa imi fac programul de unul singur si pentru mine Ursu e a doua casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Multumesc pentru sugestii. Le-am notat si o sa la dau mai departe celor interesati; eu insa imi fac programul de unul singur si pentru mine Ursu e a doua casa. era joke treaba cu inchiriatul barului in totalitate . evident se vede care ma cunoaste si cine ma stie... va asteptam pe toti in seara zilei de 15 (sambata,ora 21:00) in Bikers la Ursu simona .. ai uitat ,cel mai mare e ala de pe Cismigiu draga mea --- Mesaj completat în 10 Dec 2007 15:51 ------------- mda... va astept pe toti in bikers la ursu . ba nu mai poate omu sa glumeasca ? )))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Elenoooooo vreau si eu poze de aseara plsss da-mi un buzz pe mess, dar nu acu ca is obosita! ti le dau diseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 dam party pe 16 la ursu , ai uitat ca e si ziua mea de ziua mea codurile sa fie in echipament moto Da' ce...credeai ca primesti izmene de mos ene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 Da' ce...credeai ca primesti izmene de mos ene? eu vreau o pereche de izmene cu gluga ma... ) masura m ... si din lana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 10, 2007 Share Postat Decembrie 10, 2007 cel mai mare patinuar parca era in drumu taberei .. sau ala din cismigiu la detronat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 detronatu-l-a pe ala din dr taberei. se lauda astia ca cismigiul ar fi cel mai mare pationar in aer liber din europa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Pai daca se lauda astia cred ca e si pentru noi avem si noi ( ca tara ) ceva mai deosebit ca am intzeles ca stam bine si cu bradul din centru! ( pacat ca al nostru rugineste spre deosebire de al altor tari care e mai mic dar macar e natural ( ca nu se mai poarte chiciurile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 oameni buni voi mai iesiti cu motoarele? sau sunt singura nebuna...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 oameni buni voi mai iesiti cu motoarele? sau sunt singura nebuna...? eu merg zilnic cu ea...ploaie..vant...nu conteaza..mai ales acum ca am masina in service..ahh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 eu merg zilnic cu ea...ploaie..vant...nu conteaza..mai ales acum ca am masina in service..ahh MDea....Noroc ca acu ai permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 MDea....Noroc ca acu ai permis da adevarul e ca acum cad legal...parca nu mai are nici un rost acum cand merg cu moto ...nu mai are nici un farmec:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 (editat) oameni buni voi mai iesiti cu motoarele? sau sunt singura nebuna...? Pai cum sa nu mai mergem...eu unu' nu vreau sa o iau razna mergand cu masina in traficul asta. Si oricum, stai linistita, ca mai sunt "nebuni" care merg cu motoarele pe orice vreme , unii chiar si pe oriunde... (nu recunosc nimic ) Editat Decembrie 11, 2007 de Yaman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 pune ma si pozele de dupa veghea in lanul de secara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 pune ma si pozele de dupa veghea in lanul de secara. Adevarul ca merita sa vada lumea de ce nu e bine sa te plimbi cu "sportiva" pe ogor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Foarte misto new style cross! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 (editat) eu merg zilnic cu ea...ploaie..vant...nu conteaza..mai ales acum ca am masina in service..ahh mai ales acu ca ai baterie Pai cum sa nu mai mergem...eu unu' nu vreau sa o iau razna mergand cu masina in traficul asta. Si oricum, stai linistita, ca mai sunt "nebuni" care merg cu motoarele pe orice vreme , unii chiar si pe oriunde... ideea e ca eu mai mult de 1 zi juma nu am lasat-o sa hiberneze... azi am avut niste treaba prin Pipera, si am facut un mic offroad...am ajuns acasa plina de noroi, motorul nici nu il mai recunosc Nu stiu daca e chiar al meu , e plin de noroi... Vorba unui prieten, no acu plina de noroi adio baieti cineva un suc diseara in Bikers? vine cineva? Editat Decembrie 11, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 ...intradevar! De necunoscut, saracuta Hondita. ...precis ai facut si poze mai frumoase azi. sunt sigura ca nu o vei recunoaste, vincent! despre restul vorbim pe privat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Pai daca se lauda astia cred ca e si pentru noi avem si noi ( ca tara ) ceva mai deosebit ca am intzeles ca stam bine si cu bradul din centru! ( pacat ca al nostru rugineste spre deosebire de al altor tari care e mai mic dar macar e natural ( ca nu se mai poarte chiciurile ) ala din paris e mai mare , al noastru doar din europa de E .. ce competitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Maine ceva pe la arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 eu una daca nu ploua tare vin si apoi plimbare, cred ca mi se alatura si Yaman si Jhon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 Maine ceva pe la arc? Te duci cu frumusetea aia de 929 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 da mei oameni ... nu mai iese nimeni la plimbare??? maine seara care semneaza condica la arc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Decembrie 11, 2007 Share Postat Decembrie 11, 2007 (editat) Eu cu sigurantza voi fi maine la arc, daca m-a prins lapovitza astazi pe drum, maine cat de rau poate fi Sunt Yaman, apropo. Scuze Catalin, ca am postat de pe nick-ul tau, nu mi-am dat seama ca erai tu logat Editat Decembrie 11, 2007 de Dark4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate