monsteristu' Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 bah, la arc, la arc, dar la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Vad ca nu va astamparati chiar daca vremea e nasoala ... Eu am zis stop la datul cu moto cel putin pana nu se remediaza vremea, chiar nu mai este vreme de moto acum , la 6 - 8 grade cat sunt afara chiar ai aderenta din parti, gumele nu se mai incalzesc asa cum trebuie .. etc. Deci aveti grija Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Eu cu sigurantza voi fi maine la arc, daca m-a prins lapovitza astazi pe drum, maine cat de rau poate fi Sunt Yaman, apropo. Scuze Catalin, ca am postat de pe nick-ul tau, nu mi-am dat seama ca erai tu logat deci stiam eu bine bah, la arc, la arc, dar la ce ora? intre 7-7.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Deci asadar si prin urmare eu vin am vb cu jony si ne vedem la 6:30 la arc! rep.ovi84: nu vin cu 929 ca nu are nr inca Pana o inscriu pe aia sunt fan suzuki! vin cu un gsxr 600 cu numar de BT.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Deci asadar si prin urmare eu vin am vb cu jony si ne vedem la 6:30 la arc! rep.ovi84: nu vin cu 929 ca nu are nr inca Pana o inscriu pe aia sunt fan suzuki! vin cu un gsxr 600 cu numar de BT.! Oricum... de vis 929`le ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 OK deci pana acum: Raven, Jhon, Yaman, Ruud...altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 nu se mai baga nimeni??? haideti mai .... maine o baga pe zapada ... macar azi sa profitam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Impreuna cu h3llbiker(robert) voi incerca sa asigur pt cca 22-24 persoane (pe care le-am invitat si am considerat de comun acord ca ne sunt prieteni apropiati si comuni) cateva blonde ,ceva wisky , o masa calda si un desert +etc... Cu restul lumiii binenteles ca ne vom saluta si vom petrece impreuna . se putea mai elegant ? imi cer scuze de pe acum daca n-am procedat altfel... <small>--- Mesaj completat în 09 Dec 2007 23:13 -------------</small><br/> de cate ori veneam noi . .grupul acesta din astfel de plimbari ,nici nu mai apucam sa postam pe aici la urma . asa e la inceput ....dupa aceea ai sa te astamperi ca o sa vezi ca iti intra frigu in oase cu timpul ai auzit ceva de mine din cate vad , sa ne cunoastem si apoi sa avem mai multe tangente noi..bafta si numai bine . inc-odat' multam de urare si abia astept sa ne cunoastem ne vedem in trafic astazi am vbit cu Ursu .. sambata juma' din Bikers ..adica sala cea mare de langa strada e rezervata pt Sambata ora 21:00 pentru petrecere Va astept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Si care este programul? Unde mergem? As veni si eu... --- Mesaj completat în 12 Dec 2007 17:26 ------------- OK deci pana acum: Raven, Jhon, Yaman, Ruud...altcineva? Adica la plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2007 Share Postat Decembrie 12, 2007 Si care este programul? Unde mergem? As veni si eu... pana in 7.30 sa fii acolo! nu ca "as veni".... ca altfel te bat! plimbare vom decide acolo pe unde mergem ca sa fie de toate partile ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Imi cer mii de scuze ca nu am reusit sa ajung si eu ieri la arc cum am promis dar a trebuit sa plec pe la ora 6 la sibiu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Culmea e ca eu am ajuns .... pe jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 diseara karaoke cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 am vorbit si cu noro . diseara in Bikers la Ursu orele : 21:00 prezenta obligatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 diseara karaoke cineva? cred ca venim cu conserva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 cred ca venim cu conserva! pai nici eu nu mai ies pe vremea asta cu motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 (editat) pai nici eu nu mai ies pe vremea asta cu motorul... da, de venit vii? <small>--- Mesaj completat în 13 Dec 2007 18:39 -------------</small><br/> Si care este programul? Unde mergem? As veni si eu... <small>--- Mesaj completat în 12 Dec 2007 17:26 -------------</small><br/> Adica la plimbare... man vii in bikers la ursu si tu in seara asta? Editat Decembrie 13, 2007 de snowstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 da, de venit vii? <small>--- Mesaj completat în 13 Dec 2007 18:39 -------------</small><br/> man vii in bikers si tu in seara asta? da, cu troleul :cry: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 man vii in bikers la ursu si tu in seara asta? I'm in!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 I'm in!! dupe 9.30 suntem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 13, 2007 Autor Share Postat Decembrie 13, 2007 si ca deobicei frumos la Ursu desi nu a fost prezent de data aceasta iar eu am plecat cam devreme oricum...concluzia: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Decembrie 13, 2007 Share Postat Decembrie 13, 2007 Ursu' era la Craiova, vineri seara ne va onora cu prezenta lui. Tu zi merci ca ai inceput sa produci totusi ceva, in afara de panica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 Hmmm vazui ca s-au strecurat la un moment dat niscaiva leuti prin izmenele lui Noro si mi-am zis: ptiu drace! ce loc de pierzanie!!! Altfel frumos, iar atmosfera desi incetosata de la fum calda si primitoare ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 incepand de azi , mai am dovada 15 zile dupa care 30 zile sunt pieton sa va povestesc si cum .. am fost la constitutiei sa ma invart cu masina , m-am invartit , dupa aia am fost pana in crangasi sa isi ia si matei ( cu care eram azi in bikers ) masina , a luat-o , in drum spre constitutiei el a ramas fara permis 3 luni , dupa cum atzi observat in bikers golise 3 beri , asa.. cand am ajuns sa ne invartim era o masina de politie acolo , am mai stat noi 15 minute si aia au plecat , ne-am gandit ca or sa se intoarca asa ca tre sa ne invartim de cateva ori pana vin , zis si facut da-i balet cu frana de mana , au venit , i-am vazut , am vrut sa plecam spre chei dar al draq semafor din fatza mea sa pus rosu , frana canci ca era gheatza , a intrat abs , am trecut pe rosu si m-am dus , ma uit imediat in oglinda sa vad daca au vazut aia si de aici terminati voi povestea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 14, 2007 Share Postat Decembrie 14, 2007 nu mai spun nimic de politisti ... pt ca ieri trebuia sa'mi ia talonul .. dar nu a facut asta. in schimb mi-a dat drept cadou de craciun o amenda + cateva puncte ca si asa ramasesem cu putine dc e vremea asta .. inseamna ca de acum o tinem pe beuta pana da caldura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate