H3llriderr Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 copii... salutari din vama inghetata 11.02.2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 scurt si la obiect. maine la 1 intalneala la arc. destinatia: Giurgiu.. sa vedem dunarea, facem poze, bem o cafea si inapoi. stiu ca unii lucreaza, vor veni putini dar am ales aceasta ora pt a prinde caldura maxima .. oricum si aceea de cateva grade peste 0 asa ca ... cine vine???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 scurt si la obiect. maine la 1 intalneala la arc. destinatia: Giurgiu.. sa vedem dunarea, facem poze, bem o cafea si inapoi. stiu ca unii lucreaza, vor veni putini dar am ales aceasta ora pt a prinde caldura maxima .. oricum si aceea de cateva grade peste 0 asa ca ... cine vine???? ce imi trebuie dunare... nu vezi ca am vazut marea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 eu vin !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 avand in vedere ca s'a anuntat un singur doritor... plimbarea de maine nu va mai avea loc. o amanam pt weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 avand in vedere ca s'a anuntat un singur doritor... plimbarea de maine nu va mai avea loc. o amanam pt weekend. pai daca u anunti la ora 11 noaptea . io daca ma trezesc vin , dar tinand cond de faptul ca acum sunt la munca si la 6 dim termin programul , nu shtiu daca o sa ma trezesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Voi nu este normali! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Voi nu este normali! arata'mi si mie un rider normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 12, 2008 Autor Share Postat Februarie 12, 2008 arata'mi si mie un rider normal. ma subscriu eu ca fiind NORMAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 (editat) ma subscriu eu ca fiind NORMAL Tinand cont ca nu s-a putut dovedi ca sunt anormal, sustin si eu ca sunt NORMAL Editat Februarie 12, 2008 de Yaman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 buei, astia 2 care s'au autointitulat.... ""normali"". voi nu "este" deloc normali cu atat mai mult voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 (editat) buei, astia 2 care s'au autointitulat.... ""normali"". voi nu "este" deloc normali cu atat mai mult voi Deci, cum spuneam si in postul anterior...exista dovezi clare ca eu "care este" (pe persoana fizica chiar) nu sunt normal?!....eu stiu ca nu exista...asadar si prin urmare...eu sunt NORMAL ("hm, hm, bullshit") Editat Februarie 13, 2008 de Yaman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 ma subscriu eu ca fiind NORMAL tu in primul rand esti bulache ... dezamagire totala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 tu in primul rand esti bulache ... dezamagire totala bulache? a zis cineva bulache? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 bunei. poate oi fi sanatos la picioare ... maini ... dar la mansarda.... nu prea bag mana in foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Azi am facut prima plimbare cu motorul meu pe anul 2008 La cat mai multe Sorry Jhon, dar nu am cum sa ies seara la plimbare pentru ca eu merg cu numarul vechi si nu am inca talonul, azi m-am dus degeaba la udriste ca imi trebuie ceva legalizat, si abia maine depun dosarul total. Oricum weekendul asta cica e cam frig...Eu poate o sa merg doar pe la pranz, pe aici prin Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BYE Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Salutare.....va deranjez cu o intrebare.....stau prin titan(sunt nou in bucuresti) si vroiam sa va intreb unde gasesc si eu un poligon ceva unde pot sa ma dau si eu in liniste pana sa ies in traficu asta infernal?Va salut si poate peste ceva vreme ma primitzi si pe mine la o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 poligoane in momentul asta in bucurestinu mai sunt decat in baneasa si in fundeni, dar in niciunul nu poti intra de capul tau sa te dai cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Salutare.....va deranjez cu o intrebare.....stau prin titan(sunt nou in bucuresti) si vroiam sa va intreb unde gasesc si eu un poligon ceva unde pot sa ma dau si eu in liniste pana sa ies in traficu asta infernal?Va salut si poate peste ceva vreme ma primitzi si pe mine la o plimbare. Din pacate la acest capitol stam prost. Daca vrei ai putea sa te dai in parcul Politehnicii, pe langa facultati. e spatiu destul si nu te deranjeaza nimeni. Eu acolo m-am plimbat la inceput. Daca ai nevoie de sprijin sau cineva sa vina cu tine imi/ne spui Bafta sa treci peste acest pas si sa iesim la o plimbare incet ca pt incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BYE Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 Din pacate la acest capitol stam prost. Daca vrei ai putea sa te dai in parcul Politehnicii, pe langa facultati. e spatiu destul si nu te deranjeaza nimeni. Eu acolo m-am plimbat la inceput. Daca ai nevoie de sprijin sau cineva sa vina cu tine imi/ne spui Bafta sa treci peste acest pas si sa iesim la o plimbare incet ca pt incepatori Va multzumesc.......cred ca prin poli e perfect si dupa......incep si eu cu plimbarile ptr incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 tu in primul rand esti bulache ... dezamagire totala care e faza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 14, 2008 Autor Share Postat Februarie 14, 2008 care e faza? nu e nici o faza discutie care nu trebuie postata aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 aveam si eu chef de plimbare dar...... a inceput ninsoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 Eu d-abia am venit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate