IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 eu am auzit ceva de 16 grade.. si 12 sunt bune, prindem aderenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 eu am auzit ceva de 16 grade.. si 12 sunt bune, prindem aderenta e bina ca macar pana la "benzinaria din baneasa " se poate merge linistit, papam o pizza , facem un sex .. etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Lasa gargara mha, fugi jos mai bine si pune o prelata ceva peste motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 deci next weekend o ardem pe motoare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 deci next weekend o ardem pe motoare??? Ia zi tu JhOn .. pe cine ai in cap sa ardem pe motor ? GANG BANG ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Ia zi tu JhOn .. pe cine ai in cap sa ardem pe motor ? GANG BANG ? gasesc pana atunci pe cine sa ..... =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 deci next weekend o ardem pe motoare??? NU! ne ardem in kur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 NU! ne ardem in kur Ai vaselina grafitata ? Altfel nu atragi pe nimeni.. oricum eu cu JhOn preferam fetele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 a zis cineva "proud to be gay" ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Nah ma derbedeule (dezu), l-ai trezit p-asta acum !! (ca sa nu zic sculat) Salutare h3llriderr-e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Ai vaselina grafitata ? Altfel nu atragi pe nimeni.. oricum eu cu JhOn preferam fetele ! Am un spray din ala cu vaselina grafitata.... intreabal pe carja ca a dat pe contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 a zis cineva "proud to be gay" ??? Dezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Dezu Regret baiete dar nu duc viata dubla, sunt insurat (cu o pers de sex opus) asa ca ..... vorba lui carja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Regret baiete dar nu duc viata dubla, sunt insurat (cu o pers de sex opus) asa ca ..... vorba lui carja atunci cu zorro in baie ce ai facut??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 atunci cu zorro in baie ce ai facut??? NIMICCCCCCCCC !!!!! Ai dovada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 NIMICCCCCCCCC !!!!! Ai dovada ? da filmarea facuta de razvan o am undeva prin calc. o caut repede si o pun pe un CD ... te cred in stare sa'mi trim un virus .. pt a pierde datele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Le tinem pentru vremuri mai grele dovezile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ma primiti ? promit sa merg civilizat eu merg mai civilizat decat tine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 eu merg mai civilizat decat tine ... Da stiu.. amandoi am mers civilizat asta vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 cica de luni vremea va ramane stabila, cu temperaturi mai ridicate. deja se usuca pe jos...de maine ies iar cu hondita. asa ca sa va pregatiti motoarele pentru plimbareli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Am un spray din ala cu vaselina grafitata.... intreabal pe carja ca a dat pe contact sa fiu al naibii , sti cum aluneca acum , se invarte n-ai treaba cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 cica de luni vremea va ramane stabila, cu temperaturi mai ridicate. deja se usuca pe jos...de maine ies iar cu hondita. asa ca sa va pregatiti motoarele pentru plimbareli intr'adevar. luni vor fi 6 grade peste 0 deci .... plimbare!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 Am un spray din ala cu vaselina grafitata.... intreabal pe carja ca a dat pe contact sustin afirmatia, a functionat si pe lantul meu atunci cu zorro in baie ce ai facut??? Zorro? a zis cineva Zorro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Asteptam plimbarea ......azi e deja uscat se poate iesi la una scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 tocmai am venit de la garaj, am curatat lantul, maine ii fac o baie sa fie si ea sexy. si desigur, astepta caldura s aiasa la plimbare, vrea sa manance mult asfalt anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate