JhOn Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 pai ajung si eu pe la ema. sa bem o cafea.. si apoi ne intoarcem. okay? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 mi-e dor si mie de vechile noastre plimbari si petreceri. de abia astept. noro,de cand n-am mai stat noi la masa... ? sa mi se aduca vulpeaaaaaa ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 deci ramane stabilit , la primu semn de caldura dam o fuga pana la ema a zis cineva vulpe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ma primiti ? promit sa merg civilizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ma primiti ? promit sa merg civilizat asta daca te risti sa treci de benzinaria din baneasa ca de fiecare data te-ai intors si uite ce ai pierdut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Ma risc ma risc.. pffft Dar nu ma duceti in locuri DUBIOASE, Da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ok, dar o sa vorbesc cu Ema inainte sa ne zica un weekend cand are timp si nu il deranjam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 asta daca te risti sa treci de benzinaria din baneasa ca de fiecare data te-ai intors si uite ce ai pierdut --- Mesaj completat în 17 Feb 2008 11:38 ------------- cred ca primul weekend mai caldut o tai pana la Ema la ploiesti urmatorul weekend se anunta temp de 12 grade Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 eu am auzit ceva de 16 grade.. si 12 sunt bune, prindem aderenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 eu am auzit ceva de 16 grade.. si 12 sunt bune, prindem aderenta e bina ca macar pana la "benzinaria din baneasa " se poate merge linistit, papam o pizza , facem un sex .. etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Lasa gargara mha, fugi jos mai bine si pune o prelata ceva peste motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 deci next weekend o ardem pe motoare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 deci next weekend o ardem pe motoare??? Ia zi tu JhOn .. pe cine ai in cap sa ardem pe motor ? GANG BANG ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Ia zi tu JhOn .. pe cine ai in cap sa ardem pe motor ? GANG BANG ? gasesc pana atunci pe cine sa ..... =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 deci next weekend o ardem pe motoare??? NU! ne ardem in kur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 NU! ne ardem in kur Ai vaselina grafitata ? Altfel nu atragi pe nimeni.. oricum eu cu JhOn preferam fetele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 a zis cineva "proud to be gay" ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Nah ma derbedeule (dezu), l-ai trezit p-asta acum !! (ca sa nu zic sculat) Salutare h3llriderr-e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Ai vaselina grafitata ? Altfel nu atragi pe nimeni.. oricum eu cu JhOn preferam fetele ! Am un spray din ala cu vaselina grafitata.... intreabal pe carja ca a dat pe contact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 a zis cineva "proud to be gay" ??? Dezu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Dezu Regret baiete dar nu duc viata dubla, sunt insurat (cu o pers de sex opus) asa ca ..... vorba lui carja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Regret baiete dar nu duc viata dubla, sunt insurat (cu o pers de sex opus) asa ca ..... vorba lui carja atunci cu zorro in baie ce ai facut??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 atunci cu zorro in baie ce ai facut??? NIMICCCCCCCCC !!!!! Ai dovada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 NIMICCCCCCCCC !!!!! Ai dovada ? da filmarea facuta de razvan o am undeva prin calc. o caut repede si o pun pe un CD ... te cred in stare sa'mi trim un virus .. pt a pierde datele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Le tinem pentru vremuri mai grele dovezile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate