Metal Heart Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Ai ars degeaba gazul pe langa Capitala Eu am fost la Ciolpani, dar cu masina. https://plus.google.com/photos/112902650352495000648/albums/6129154405212844801 Ia zi, dai o bere daca-ti dau pontul cu suportul de top-case? Il tineam pentru cand 'oi avea eu bani, dar nu cred ca o sa ii pun eu vreodata topcase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Ai ars degeaba gazul pe langa Capitala Eu am fost la Ciolpani, dar cu masina. https://plus.google.com/photos/112902650352495000648/albums/6129154405212844801 Ia zi, dai o bere daca-ti dau pontul cu suportul de top-case? Il tineam pentru cand 'oi avea eu bani, dar nu cred ca o sa ii pun eu vreodata topcase. Pune-i pune-i punei-i si dupa baga o baterie auto in ea.Dupa,incearca sa pleci in forta de la semafor. Sa imi zici cum a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Dau si doua! eu tot ce am gasit ok ca pret (si asta pt ca nu e complet) e asta http://www.polo-motorrad.com/en/monorack-f-topcasetrager-honda-vtr-1000-f-ohne-querplatte.html pe care sa montez placa de topcase-ul meu Shad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Martie 25, 2015 Share Postat Martie 25, 2015 MotoRocker - cand te ambitionezi cu cilindrul din fata, vezi sa cureti si scurgerea pt bujie (o gaurica fina care se infunda repede si stramge apa+praf pe bujie). Am tras destul cu ea si am bagat la cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Am un pretin care avea un VTR dezbracat... cand mergea pe ploaie se transforma in mono-500 si suna ca un KLE poate d-aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 Acolo probabil avea alta problema. La ce-ti spun eu, se corodeaza bujia si se sudeaza de chiulasa, dupa care se rupe. Si-atunci sa te tii distractie. » Post actualizat in 30 Mar 2015 20:21inca am sechele cand pun cheia pe bujie si nu invarte, iar cand se desurubeaza imi sare inima din piept ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 Gata, dat azi si comanda de cauciucuri http://www.pneurimoto.ro/cumpara/dunlop-set-sportmax-qualifier-120-70-17-58h-180-55-17-73w-du629676-7168 De maine e valabila si asigurarea, joi ma duc sa i-o pun lui Patrick in brate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Comanda de soare, vara si caldura cand dam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Pai nuj! Stai sa pun si eu gumele. MotoRocker, ce facusi cu suportul ala de topcase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 niciun raspuns pana acum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 Si ce-i cu CB-ul ala de vanzare? Mandra nu mai vrea mobra sau trece pe altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 vrea altceva, un Street Triple dar mai realist un FZ6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 vrea altceva, un Street Triple dar mai realist un FZ6 Alege fz6-le. Cu triumphu e mai complicat la noi in tara. Crede-ma ca stiu ce spun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 It's roaring Prima data a tusit si n-a vrut, a doua oara a luat-o blana! Bateria a stat in casa, nici n-am mai pus-o pe redresor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 1, 2015 Share Postat Aprilie 1, 2015 asa si a mea dupa 3 luni....numai ca a luat-o din prima si bateria e o chinezarie de 8Ah, care sper sa ma tina sezonul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Eu cred c-o sa ma manjesc de ceva mecanica in weekend-ul asta, sa vad cum se prezinta printesa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 eu ma bag maine la spalat/frecat/degresat/polisat sper sa nu inghet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Si eu tre' sa ii fac o cosmetizare, dar dupa ce o iau din service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 voi cu ce curatati/straluciti/tratati ansamblele din aluminiu? Ma ref la cadru, bascula, pahare furca etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 WD40 si cand e cazul, motorina. As fi dus-o la un detailing, dar baiatul ala de pe langa Bucuresti care se ocupa cu asa ceva vad ca nu prea mai are timp de din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 voi cu ce curatati/straluciti/tratati ansamblele din aluminiu? Ma ref la cadru, bascula, pahare furca etc autosol.Exista in mai multe variante,pentru fiecare tip de metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 pt ca de dimineata era prea frig sa spal mobra, am sapat in gradina blocului si am pus gazon dupa care: - Am spalat-o bine cu o perie moale + carpa + PUR deoarece m-a prins o ploaie in Noiembrie cand abia o scosesem din service si era si "jegoasa de service" adica urma peste tot - a iesit bine, puteam sa insist mai mult la blocul motor, in fata unde arunca roata fata, cu o periuta de dinti...dar am folosit o periuta mai mare, pt ca e redundat sa faci luna acolo.... - Am deblocat bucsele de la discuri, spalat etrierii si dscurile cu spray de frane <etriele au fost servisate in toamna> - Am vrut sa polisez tobele...a iesit ok, iesea oglinda daca aveam si niste smirghel de apa, dar si asta e redundant, ca dupa prima ploaie se oxideaza la loc (asa am patit cu LV de la Bandit)...asa am aflat ca desi tobele sunt copii dupa LV, au totusi stanta cu E, ceea ce e bina si inca o chestie... la un moment dat toba de pe stanga a frecat de bascula binisor, acum la comprimarea suspensiei nu mai atinge, e un luft de vreo 5 mm... italianu asta de avut-o, desi cu intentii bune, cred ca era cam tantalau... - Am montat niste DBkillere venite in "cutia cu maruntisuri" care nu au asa mare efect dar mai sparg din bubuiala... - Am montat suportii si pintenul original, arata mai bine acum (Roni, nu te uit cu berea aia ) - Am rutat cablurile de la semnalele fata prin carena, ca le montasem cam direct, intr-o noapte cu frontala pe cap asta toamna si se vedeau firele cand te uitai din fata/jos...inca un motiv de "baga-mi-as plua in ele de carene" la cat de inghesuita si migaloasa e treaba cu ele (e prima mea <semi>carenata) - Am reizolat niste manunchiuri de cabluri pe la far/bord la care izolatia veche era obosita - Am spalat lantul si pinionul/butucul spate cu spray de frana, am uns cu spray de lant Repsol. - Am retusat niste mici zgarieturi/puncte pe ici pe colo cu marker negru...marker normal, permanent, Rotring, sa vad daca merita sa cumpar un marker de retus auto...iese bine, o sa cumpar un marker auto si o sa fac treaba chiar permanenta. fiindca m-a prins noaptea, n-am mai facut poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 (editat) Ia vezi baiat aici. http://www.ebay.co.uk/itm/HONDA-VTR-FIRESTORM-LUGGAGE-RACK-CARRIER-/400895168731?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5d5736d0db Si uite si cheia de bujii http://www.ebay.co.uk/itm/SPARK-PLUG-REMOVAL-TOOL-SOCKET-FITS-HONDA-VTR1000-F-W-Y-FIRESTORM-1997-2008-/400660449935?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5d49394a8f Editat Aprilie 5, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 Merci man, la banii la care vinde englezu ala + shipping (nu livreaza nu RO) mi-l iau pe asta http://www.polo-motorrad.com/en/monorack-f-topcasetrager-honda-vtr-1000-f-ohne-querplatte.html ca topcase si placa am Iar cheia de bujii o vreau pe aia originala ca s-o adaug in trusa, sa o pot cara dupa mine oricum, nu-i graba cu ce am in semnatura....pica ele Tre' sa-mi fac asigurare ca vad ca astia cu prognoza o cam dau in bara si pierd zile frumoase.... Tu ai dus-o la Patrick? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 5, 2015 Share Postat Aprilie 5, 2015 (editat) Da, e la Patrick de joi. » Post actualizat in 05 Apr 2015 13:59 Roni, ce faci tata, speli putina VTR-istilor? PS: cu un set de carene chinezesti si o husa sh pentru rezervor de pe ebay iti faceai o super motoreta... Putini sunt cei care ar lua o astfel de motocicleta si sa se apuce sa investeasca in ea. Pe mine m-a dus distributia 1600 de lei in toamna, a facut un amic cu ea 7km ca mi-a adus-o din service inainte sa dea zapada si acum am dus-o iar pentru revizia de primavara, inca 2000 de lei! ) Inainte sa o duc in service am mai facut eu vreo 25. Deci, daca facem un calcul simplu la costuri pe km parcurs cred ca ca incepe sa ma intepe ficatul! Editat Aprilie 5, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate