andrey_832 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 (editat) Salutare fratilor ,imi prezint si eu micul indian pe-aici... ..am dat fosta vacuta..dupa care inca mai plang cate oleak ...si mi-am luat tot o nipra...frumusik rau....si cu ocazia asta va intreb daca nu vreti sa cumparati un carbelitor de dacie cu tot cu flansele aferente pt nipra cumparat anu trecut,eu vreau sa imi pun carburile originale pe ea,pretul o sa vina mai acusi..sa vad si eu cat costa prin piata... Pana atunci va salut... Editat August 12, 2007 de andrey_832 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Salut. Sa va stapiniti sanatosi unul pe celalalt si sa auzim numai de bine. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Frumos nipranul! Sa-l stapanesti fara incidente tehnice sau rutiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 bravos omu! e frumusel foc.sa ai parte de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Ai dat nepra si ti-ai luat alta? Pai bafta cu ea si multi km fara vreun reglaj sau vreo problema. Spor la vanzare si lui Cristi el la ce vrea sa faca upgrade, nu ii pe messenger ca il intrebam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 "multi km fara vreun reglaj"... astea sunt deja vise erotice. Frumoasa martoaga dar e loc de mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Salutare fratilor ,imi prezint si eu micul indian pe-aici... ..am dat fosta vacuta..dupa care inca mai plang cate oleak ...si mi-am luat tot o nipra...frumusik rau....si cu ocazia asta va intreb daca nu vreti sa cumparati un carbelitor de dacie cu tot cu flansele aferente pt nipra cumparat anu trecut,eu vreau sa imi pun carburile originale pe ea,pretul o sa vina mai acusi..sa vad si eu cat costa prin piata... Pana atunci va salut... zi un pret la flansele alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 salut...iti dau un pret mai diseara. --- Mesaj completat în 14 Aug 2007 20:26 -------------80 ron. --- Mesaj completat în 17 Aug 2007 13:50 -------------oki...75 ron... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate