Grigu Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 Nici o problema. Mergeti la arc. Eu o sa vin la urmatorul intalnirea care stabiliti... ride diseara pe la 7 prin centru? gasim o terasa pe undeva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 eu unul nu ma simt deloc complexat/frustrat de motoristi si EVENTUALELE fite ala lor. Si aseara am mers cu scuterul in Bikers fara probleme. In principiu, eu cred ca ajung la arc in seara asta, mai ales ca am cativa pretini cu SS care vor sa vina si ei. asa ca daca vreti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 eu unul nu ma simt deloc complexat/frustrat de motoristi si EVENTUALELE fite ala lor. Si aseara am mers cu scuterul in Bikers fara probleme. In principiu, eu cred ca ajung la arc in seara asta, mai ales ca am cativa pretini cu SS care vor sa vina si ei. asa ca daca vreti... nu e vb de frustrari sau complexe... e vb ca miercurea e ziua lor. sa te duci aiurea cand se intalnesc ei e potential motiv de cearta. mai ales daca te duci "organizat". motoristii au un sentiment de superioritate fara de scuteristi (crede-ma ca nu vreau sa intru in subiectul asta ca nu-l mai termin). pt nervii mei zbuciumati mai bine ma plimb prin BUcuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 (editat) he he. cand am zis frustrari/complexe nu m-am referit neaparat la ceva negativ/jignitor pentru un scuterist. cu alte cuvinte, am vrut sa spun ca putem privi oarecum situatia de la egal la egal, fara diferentieri "ala are 120 de cai, deci este la alta clasa, deci se intalneste/da cu ai lui". nu suntem la curse pe pista la grupe pe cc, suntem toti oameni care circula pe 2 roti pe drumurile publice si respecta aceeasi legislatie in vigoare si se saluta cand se intalnesc in trafic. pt a face putina prietenie nu trebuie sa ai acelasi model/marca de scuter sau de motor. P.S. eu incerc totusi sa jung in seara asta la arc pe la un 19:30. Editat August 15, 2007 de andrew Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 (editat) Doamne ce-aveti oameni buni? Toata lumea se aduna si 2 posturi mai incolo nu mai e nici un doritor Io ma duc la arc la 18:45. Daca veniti, bine, daca nu, tot bine. Sper sa veniti cat mai multi... Bafta! Repet, niciun motociclist nu are nimic impotriva sa mergem si noi scuteristii. Acum vreo 2 luni ne-am adunat 6 scutere si nimeni nu ne-a zis nimic! Si nu, nimeni nu se uita urat la tine... Editat August 15, 2007 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 Doamne ce-aveti oameni buni? Toata lumea se aduna si 2 posturi mai incolo nu mai e nici un doritor Io ma duc la arc la 18:45. Daca veniti, bine, daca nu, tot bine. Sper sa veniti cat mai multi... Bafta! Repet, niciun motociclist nu are nimic impotriva sa mergem si noi scuteristii. Acum vreo 2 luni ne-am adunat 6 scutere si nimeni nu ne-a zis nimic! Si nu, nimeni nu se uita urat la tine... /index.php?...hlite=mcdonalds crede-ma ca ma calmez greu ... mai bine sa nu ma enervez. deci personal nu merg... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alby Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 eu nu inteleg aia cu motoare nu va suporta? pai andrei (Andreas01 aici) are rs 50 si se plimbi cu aia cu motoare de 600 etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 am fost ieri o vizita scurta la Arc cu Screeky....ne am intalnit si cu Vladul....am stat 15 minute si am plecat la meci....era destul de putina lume..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 din pacate eu n-am mai putut ajunge, am fost prins cu niste treaba si deja se facuse tarziu cand am terminat. dar ma revansez sigur peste 2 sapt cand o sa fiu intors din concediu. putina lume?! un amic de-al meu a fost pe acolo pe la 7:30 si cica erau destui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 in weekend munte , ceva? sau iar plec de nebun singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flying--boy Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 din pacate eu n-am mai putut ajunge, am fost prins cu niste treaba si deja se facuse tarziu cand am terminat. dar ma revansez sigur peste 2 sapt cand o sa fiu intors din concediu. putina lume?! un amic de-al meu a fost pe acolo pe la 7:30 si cica erau destui. eu am fost la 6:15......la 7:30 e altceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 vad ca linkul meu cu motofascismul nu impresioneaza pe nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 vad ca linkul meu cu motofascismul nu impresioneaza pe nimeni... man, eu cu toti motoristii pe care i-am intalnit m-am inteles f bine. acum na, nu zic, or mai fi si uscaturi cum sunt peste tot, dar asta nu inseamna sa generalizam. in rest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 man, eu cu toti motoristii pe care i-am intalnit m-am inteles f bine. acum na, nu zic, or mai fi si uscaturi cum sunt peste tot, dar asta nu inseamna sa generalizam. in rest si eu m-am inteles bine. nu era o generalizare evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 vrei sa facem sambata Babele? ok din partea mea care se mai baga? Nimeni sa pare..... lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 17, 2007 Autor Share Postat August 17, 2007 Nimeni sa pare..... lol dap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flroctavian Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 dap... pai sambata lumea mai are treaba ... duminica ce are ???sau chiar in timpul saptamanii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 (editat) pai sambata lumea mai are treaba ... duminica ce are ???sau chiar in timpul saptamanii Dar nici macar o alta propunere nu a venit.... Mesajul totusi e din marti..... In timpul saptamanii lumea nu are treaba ? lol Editat August 17, 2007 de rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 (editat) Daca apuci sa citesti asta si esti dornic sa scapi de bucuresti, atunci vino cu scuterul sambata(18.08.2007) ora 10:00 in parcare la Billa de pe Barbu Vacarescu, plecare spre Giurgiu. Incercati sa va anuntati prezenta aici. Va asteptam Editat August 17, 2007 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrew Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 la naiba, al meu pierde lichid la frana spate. o sa merg abia peste 2 sapt in service ca plec duminica in concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 17, 2007 Autor Share Postat August 17, 2007 pana mea... la Giurgiu am fost cand am plecat in Bulgaria. e un oras mic si urat ( parerea mea - poate n-am vazut destul ). daca nu merge nimeni la munte / mare / padure m-as baga si eu. ajungem la Giurgiu si facem....ce? dati o raita si prin Ruse? P.S cea mai oribila ciorba de burta e in Giurgiu, depun marturie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 (editat) eu cu vladul mergem ,daca mai vine cineva,parcare bila la ora 10 am. Editat August 18, 2007 de sunnyboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 hai luni sau marti pe undeva mai departe. eu atunci imi pot lua liber de la serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Daca apuci sa citesti asta si esti dornic sa scapi de bucuresti, atunci vino cu scuterul sambata(18.08.2007) ora 10:00 in parcare la Billa de pe Barbu Vacarescu, plecare spre Giurgiu. Incercati sa va anuntati prezenta aici. Va asteptam Nu inteleg eu. Postat la ora 12.10 ? Si plecare la ora 10 ? Ieri mai am intrebat si nu a vrut nimen. Azi deschid topic si ati plecat deja. Mergeam si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 18, 2007 Autor Share Postat August 18, 2007 Nu inteleg eu. Postat la ora 12.10 ? Si plecare la ora 10 ? Ieri mai am intrebat si nu a vrut nimen. Azi deschid topic si ati plecat deja. Mergeam si eu. as fi mers si eu pana la urma dar m-am trezit la 11 maine munte, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate