Yellow Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Caut cu imprumut pentru o zi cric de ridicat moto, am pana pe spate, nu pot scoate roata din lipsa de cric central. Zona Drumul Sarii si imi trebuie chiar o zi intreaga (problema e un pic mai complicata decat pare la prima vedere). Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Ia incearca tu sa improvizezi ceva cu care sa-ti ridici mobra, eventual cheama un prieten si scoate roata aia; ca daca astepti cric inseamna ca nu prea vrei sa te plimbi in viitorul apropiat. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 Andrei, iti multumesc pentru sugestie, dar ceea ce caut este un cric. Daca stii pe cineva care imi poate imprumuta / inchiria un cric, iti multumesc anticipat pentru contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Pune-o pe cricul lateral si ii bagi un cric de masina in partea opusa sau incearca cu doua cricuri de masina. Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat August 13, 2007 Autor Share Postat August 13, 2007 Cricurile de masina au suprafata de sprijin mica, ceea ce nu e o problema cand sprijinul e in 4 puncte, dar este o problema mare cand sunt doar doua puncte, pentru ca acestea sunt intotdeauna pe o dreapta, adica nu am plan de sustinere. Instalatia trebuie sa fie suficient de inalta si stabila incat sa se poata scoata amortizoarele si sa se coboare cadrul (sper eu) suficient de mult incat sa ajunga sub esapament. Altfel trebuie desfacut si esapamentul. Dupa cum scriam la inceput, problema e un pic mai complicata decat pare, din cauza faptului ca surubul de prindere a rotii este bagat pe partea cu esapamentul in loc sa stea pe partea cealalta, asa cum e figurat in manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 (editat) Punctul de sprijin la un cruiser este sub cadru(vezi http://www.louis.de/_1007cf7f7c690eb8ea491...tnr_gr=10003333 incearca sa urci motoru cu roata spate pe un lemn mai gros,pui alte bucati de lemn sub cadru si scoti pe cea de sub roata astfel motocicleta ramane suspendata ,sau cu un cric de Dacie de ala vechi bagat sub cadru cu un lemn si cu 2 amici sa o tina in echilibru o ridici cat vrei si o lasi pe 2 capre. Editat August 13, 2007 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 Multumesc mult lui neo pentru ajutor. De ieri sunt din nou pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate