E.Z.rider Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 personal nu prea imi plac nici motocicletele de enduro nici alea de supermoto iata o motocicleta pe care o consider supeba pt oras motor monocilindric de 500 cmc frana fata cu un disc iar pretul de achizitie ... no comment asta era varianta din '78 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 23, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2004 pentru 2000 au renuntat la disc ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 pentru 2000 au renuntat la disc ??? WOW! Cat de inventivi sunt astia de la yamaha! Serios: nimeni nu se mai gandise la asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 23, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2004 faza e ca modelul e exclusiv pt asia daca ai vedea ce motorete folosex astia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 Ce inseamna "pretul de achizitie no coment"? Enorm de mult sau enorm de putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 23, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2004 nu stiu pretul de vanzare ... oricum in japonia se practica alte preturi ceea ce am vrut sa zic este ca, cel putin teretic ar trebui sa fie destul de mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 AM INTELES!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 23, 2004 Share Postat Noiembrie 23, 2004 pentru 2000 au renuntat la disc ??? Da se pare ca sunt oameni care se dau in vant dupa motoare noi cu iz de vechi ... vezi Enfield sau Norton. Eu sincer prefer din gama asta de motoare Norton commando 750 ... design de mare exceptzie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 24, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2004 @placebo sa inteleg ca iti place mai mult asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 @placebo sa inteleg ca iti place mai mult asta? Da Dar ma refeream mai mult la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Noiembrie 24, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2004 in peisajul moto actual eu nu mai vad nimic de genul asta si mi se pare un pic ciudat numai extremiste ... supersport ... enduro ... chopper sau compromisuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Asha este ... multzi se dau pe motoare pentru a impresiona pe cei din jur shi nu pentru placerea proprie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iancu_ionut Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 personal nu prea imi plac nici motocicletele de enduro nici alea de supermoto iata o motocicleta pe care o consider supeba pt oras motor monocilindric de 500 cmc frana fata cu un disc iar pretul de achizitie ... no comment asta era varianta din '78 Eu sunt posesor al unui SR din 1986.Mai stiti pe cineva care are o astfel de motocicleta?Am imtrebat pe aici pe forum dar nu a zis nimeni nimik.Mai schimbam o parere ceva.Noroc ,numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate