thydusk666 Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 /index.php?...mp;#entry839614 --- Mesaj completat în 16 Aug 2007 02:32 -------------Zilele care vin planuiesc sa ajung la Cecul Polar! O pun cu siguranta si poze de acolo! Daca aveti ceva dorinte de Craciun, sa mi le spuneti, sa i le transmit Mosului, pt ca o sa trecem prin Rovaniemi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 /index.php?...mp;#entry839614 <small>--- Mesaj completat în 16 Aug 2007 02:32 -------------</small><br/>Zilele care vin planuiesc sa ajung la Cecul Polar! O pun cu siguranta si poze de acolo! Daca aveti ceva dorinte de Craciun, sa mi le spuneti, sa i le transmit Mosului, pt ca o sa trecem prin Rovaniemi * Draga Mosule, eu as vrea un motor de 800 cmc (sa-l pun pe Intruderul meu), doua membrane de carburator, un cablu de kilometraj, 2 simeringuri (cu aparatori de praf cu tot), 2 mansoane ptr. ghidon, 2 oglinzi rotunde si un rezervor nou. Daca nu poti sa le aduci pe toate o data, nu ma supar... sar'na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 * Draga Mosule, eu as vrea un motor de 800 cmc (sa-l pun pe Intruderul meu), doua membrane de carburator, un cablu de kilometraj, 2 simeringuri (cu aparatori de praf cu tot), 2 mansoane ptr. ghidon, 2 oglinzi rotunde si un rezervor nou. Daca nu poti sa le aduci pe toate o data, nu ma supar... sar'na! S-a notat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilu' Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Bai nene altii in primul an de moto nici nu ies din oras si tu deja vrei sa ajungi la Cercul Polar ?! "Jos casca" pentru tura asta ! Imi pare rau de pagubele cu aparatele foto si spaga da' bine ca ai ajuns sanatos si fara incidente majore. Asfalt uscat la intoarcere si ochii-n 4 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 Bai nene altii in primul an de moto nici nu ies din oras si tu deja vrei sa ajungi la Cercul Polar ?! "Jos casca" pentru tura asta ! Imi pare rau de pagubele cu aparatele foto si spaga da' bine ca ai ajuns sanatos si fara incidente majore. Asfalt uscat la intoarcere si ochii-n 4 ! Mersi, hai ca ne vedem la o bere acasa! Am fost si la Cercul Polar, si acum sunt in Estonia, maine sper sa trec in Polonia, am vazut ca e vremea urata pe acolo. In Finlanda m-a prins o ploaie nenorocita care a tinut 130 km. Atat de rau ploua ca toti mergeau cu 40-50 km/h! Dar am costum antigravitatie de la Louis, din musama, si nu m-am udat decat la papuci si gheare Updates pe drum, daca mai gasesc WiFi! Numai bine, Bogdan. --- Mesaj completat în 29 Aug 2007 11:27 -------------Am ajuns in sfarsit acasa! 7300 km, o amintire frumoasa! La intoarcere motorul a mers in continuare perfect. Singurele probleme au fost: La granita cu Lituania, vamesii lor nu m-au lasat sa tranzitez tara, pentru ca nu aveam pasaport (plecasem doar cu C.I.), dar dupa 2 ore de milogeala si 20 euro spaga, baietii si-au adus aminte ca au intrat in UE de vreo 7 ani. In Polonia m-a luat radarul la 127, pe un drum de 90. Baietii erau camuflati intr-un Ford Mondeo civil, jegos si jerpelit, dar m-au lasat fara amenda (vreo 50 eur) In rest, totul a fost ok... Pun aici ceva poze, de la Cercul Polar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat August 29, 2007 Autor Share Postat August 29, 2007 Se vad pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 se vad....foarte tare...felicitarile mele ptr drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinbac Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 .asta da plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 super traseu. ai mers singur atata drum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darth vader Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 FELICITARI !!! o realizare de exceptie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 Multam frumos La dus am mers cu frate-miu in carca, si la intoarcere am venit singur. E misto si intr-un fel, si in altul. Dar parca mai misto a fost cu frate-miu... Numai bine, Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
modjo4fun Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 FELICITARI! Spune-ne totusi cam la costuri s-a ridicat calatoria ta ? Cine stie, poate la un calcul simplu ne permitem si noi macar jumatate de distanta. Ride safe people! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat August 31, 2007 Autor Share Postat August 31, 2007 FELICITARI! Spune-ne totusi cam la costuri s-a ridicat calatoria ta ? Cine stie, poate la un calcul simplu ne permitem si noi macar jumatate de distanta. Ride safe people! Nu ne-am facut calcule de cat a costat drumul. Nu vreau sa ma dau rotund, dar am avut amandoi pe mr. Visa (si MasterCard) in buzunar, si nu am tinut cont de ce cheltuieli s-au facut. Adica, normal, am incercat sa iesim cat mai ieftin, dar am facut acest drum in momentul in care am avut o rezerva puternica de bani, pentru orice caz nefericit. In principiu, am plecat cam cu vreo 2-3000 euro la noi, desi calculasem dus-intors la vreo 600. Au fost 7300 km in total, cu un consum mediu de 6.2% ar insemna in mare 550 euro. Taxe de strazi n-am platit, vaporul Tallinn-Helsinki-Tallinn a fost cam 120 euro. La care se mai adauga vreo 200 euro dormitul pe drum (cel mai ieftin in Slovacia si Estonia - 22, 24 euro, cel mai scump in Helsinki si Oradea - 55 si respectiv 60 euro). La toatea astea se mai aduga sandvisurile si ceva mancare gatita de la benzinarii si moteluri, dar nu cred ca a sarit de 100 euro. Insa cea mai mare cheltuiala a fost pe bere (deh, am plecat la plimbare, nu la vajaiala), in fiecare seara am stat cu frate-miu la "carmoale" pana tarziu, si dimineata ne uitam crucis la drum ) Cu totul, sa zic ca a costat in jur de 1000 euro. Nu e mult deloc, daca stai sa te gandesti ca am ajuns la Cercul Polar, am dormit, mancat si petrecut in fiecare seara, si ne-am simtit foarte bine pe drum, adica nici n-am tras cu dintii de bani, dar nici nu ne-am aruncat in hoteluri scumpe si restaurante... Pagubele au fost insa bagajul cu camerle foto (peste 600 euro) si spaga la militia din Lituania - 200 euro, la radar. Si as pleca pe acelasi drum chiar acum! Pe cuvant! Numai ca nu mai am concediu, si deja in Finlanda s-a stricat vremea, stagneaza pe la 12 grade ziua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stuart79 Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 SuPEER CALATORIA... BRAAVO SI LA MAI MULTI KM DE GENUL ASTA.... SPER SA-MI CONVING SI EU PRIETENII LA UN DRUM DE ASTA... ASFALT USCAT SI CAT MAI MULTI KM.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TazR1 Postat Octombrie 17, 2007 Share Postat Octombrie 17, 2007 Man cum era berea in finlanda ca asta e marea intreabare . Poate la vara pun un atas pt fimiu ) si mergem la greci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate