doctoroo Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Am cumparat numarul 10 si mi s-a parut cam subtire.Avand in vedere ca vreo 5 pagini erau ocupate cu concursul.... oricum eu cumpar fiecare numar si mi se pare ca este clar realizata de profesionisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 ne pare rau ca nu s-au putut suplimenta acele pagini insa nu este vorba doar despre un simplu concurs unde ca premiu se ofera o motocicleta noua ci si despre un mini-catalog moto simultan, preturile fiind cele date de catre dealerii din RO. Noi speram sa va placa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 apropo... in mini-catalog la R6 e poza unui R1... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 Parerea ta este corecta Ne cerem scuze pe aceasta cale si ne pare bine ca suntem atentionati cand gresim. Inseamna ca avem cititori de calitate si merita sa le oferim mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate