mac Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 tocmai m'a sunat o prietena sa ma intrebe daca sunt bine vazand ca a fost un accident in Timisoara langa KAPPA nu stiu sa va dau mai multe detalii sa speram bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 eu am vazut azi un acident langa Pizza Poly pe Aradului(poate e vorba de acelasi),cred ca era un scuter si baiatul care era cu el era usor lovit la cap,din pacate eram in graba cu masina si pe celalalt sens asa ca nu am putut opri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 si eu am auzit de accidentul de la kappa. "ceva motor rosu... scria parca aprilia" spune sursa mea. si in plus am vazut multe motoare in fata la spit municipal... cam de la pranz pana seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Ieri dupa masa , Sebi se deplasa pe ialomota cu Aprilia pegaso regulamntar …in fata la kappa i-a sarit in fata o femeie care iesise dintr-o masina. Nu era trecere de pietoni, nimic. A lovito direct , Sebi a zburat in cap cazand pe omoplat . noaptea trecuta a fost operat , osul era facut aschii , are o tija si 4 sarme , 6 luni va sta in ghips , si apoi va fi redeschis pentru a I se inlatura tija si sarmele probabil.Sper sa nu existe alte complicatii. Politia spune ca vina e a femei care a tranversat fara cap. Ce pot sa mai spun… Ii dorim lui Sebi insanatosire grabnica si fara sechele. Grija la condus si folositi protectii… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Bine ca se poate recupera. Insanatosire grabnica lui Sebi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Recuperare rapida si completa raider-ului! Doar asa de curiozitate, stie cineva daca avea protectii ? avea geaca cu protectii, testoasa ceva, sau doar binecunoscutul tricou ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridenotdie Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 din nefericire nu avea protectii... din propria mi experieta protectiile pot ajuta enorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
se7en Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 eu am vazut azi un acident langa Pizza Poly pe Aradului(poate e vorba de acelasi),cred ca era un scuter si baiatul care era cu el era usor lovit la cap,din pacate eram in graba cu masina si pe celalalt sens asa ca nu am putut opri. baiatul se numeste remus. am fost internat cu el la clinici . s-a lovit la cap pt ca i-a sarit casca. azi s-a externat . ii dorim insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate