Sari la conținut

RS 50 la pamant


flyrs
 Share

Postări Recomandate

Acum merg mult mai incet pe kiseleff si de multe ori pun piciorul jos (in mers la 20-30, calcaiul) sa vad dak e alunecos (inventie proprie) si pe toate strazile imi aluneca putin iar pe kiseleff alunceca de rupe, adik as putea sa merg paralel cu motorul, fara talpici de fier(nu fac asta,e doar o metafora, sa nu credeti ca sunt nebun!  :laugh: ).

Tine minte: pe orice portiune de drum pe care se vad lustruite pietricelele din bitum aderenta se apropie de cea a pietrei cubice, De fapt aproape 70% din suprafata soselei este alcatuita din piatra lustruita nu din mixtura asfaltica. Recunosti zonele astea prin faptul ca suprafata de rulare e mai albicioasa si luceste in lumina farului. Structura suprafetei e cam la fel ca mozaicul de pe culoarul scolii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Motorul meu? Pai aproximativ 100kg(asta dak vorbeai cu mine ).

Stiu ca era lucios in seara aia, dar nu mai plouase de mult si nu m-am prins cum sta cu aderenta, acum o sa-mi fie frik si pe alte strazi, dak sunt la fel de alunecoase cum e kiselefful? Pe bune e grav, aluneca de rupe,park era gheata.(acum ocolesc kiselefful). Mai stiti voi alte strazi care sunt la fel de alunecoase, imi spuneti si mie, va rog? :what:

Deci de acum o sa belesc f bine ochii la toate strazile lucioase :baldy: , si pun si piciorul jos la viteza mica sa vad cat aluneca(inventie proprie).

Multumesc anticipat! Trebuie sa dau :laugh: pt asta, dar la vara ca pana atunci nu cred k mai ies din casa(cu motorul)!!!!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...