alex_miclean Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 stie cineva unde ii targul moto in Satu Mare? va rog ajutatima vreau sa imi iau un scuter si nu stiu unde este, strada daca se poate pt ca am GPS si se poate sa vin cu o gilera DNA sau o aprilia sr50 100 km pana in MM unde stau eu? va rog ajutatima cat de repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladone-Aprilia Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Poti sa faci 100 km cu un SR,mai arunci si tu un ochi la apa cand vezi ca se ridica acul aproape de rosu,mai faci o oprire sa se mai racoreasca,si tot asa.De targ nu stiu ca nu stau prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 stie cineva unde ii targul moto in Satu Mare? va rog ajutatima vreau sa imi iau un scuter si nu stiu unde este, strada daca se poate pt ca am GPS si se poate sa vin cu o gilera DNA sau o aprilia sr50 100 km pana in MM unde stau eu? va rog ajutatima cat de repede google it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 (editat) Poti sa faci 100 km cu un SR,mai arunci si tu un ochi la apa cand vezi ca se ridica acul aproape de rosu,mai faci o oprire sa se mai racoreasca,si tot asa.De targ nu stiu ca nu stau prin zona. nu am aflat unde este targul dar oricum ma duc la cineva sa imi iau de acolo un sr ditech din 2004 cu 950 euro o sa pun si poze cand il aduc .............abia astept ca mam saturat de first bike Editat August 15, 2007 de alex_miclean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 hai k te ajut eu cu targu de scutere....este pe strada rodnei in fata casei cu numaru 2...deci tzine minte rodnei 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_miclean Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 (editat) hai k te ajut eu cu targu de scutere....este pe strada rodnei in fata casei cu numaru 2...deci tzine minte rodnei 2 mersi deja miam luat scuter o aprilia sr50 racing din 2004 tot din satu mare sincer nush, cand iau virajul cu el parca trage intro parte nu ma pot apleca, nimica am avut si alte scutere si nu era asa stie cineva ce are? Editat August 16, 2007 de alex_miclean Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate