doctoroo Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 Stie ineva un service sau pe cineva (din bucuresti se preferinta) care se ocupa cu reconditionari de pistoane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi P Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 N-am auzit de asa ceva. Ce vrei sa reconditionezi la piston? Poate vrei sa torni un alt piston, asta se poate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Noiembrie 26, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2004 Nici eu nu auzusem pana acum o saptamana. Mi-a spus cineva si mie, dar nu stia adresa si m-am hotarat sa intreb pe aici. Atelier de turnat pe unde ar fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t-rex Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 Spune-mi exact despre ce-i vorba(marca,tipul,capacitatea),ce s-a intimplat cu el si te ajut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Noiembrie 28, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2004 Am o honda nsr de 75cc si mi s-a infundat conducta de ungere.Mi s-a distrus pistinul ambielajul si segmentii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t-rex Postat Noiembrie 28, 2004 Share Postat Noiembrie 28, 2004 Uite un nr. de tlf. 0722 241925 Nicky, e din Oradea. Nu da gres niciodata. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 30, 2004 Share Postat Noiembrie 30, 2004 Nu prea ai ce sa reconditionezi la un piston. Teoretic ar putea fi rectificat la strung pt o cota mai mica dar nu ai cum sa-l prinzi in mandrina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t-rex Postat Noiembrie 30, 2004 Share Postat Noiembrie 30, 2004 Nici nu se pune problema!Ii face unul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate