Sari la conținut

t-rex

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de t-rex

  1. R1 si merg intre 160-180, iar daca merg la Oradea, Cluj sau Zalau mult peste 200
  2. daca pot, te ajut cu placere ce-i necazu?
  3. Pai daca nu le e frica la soferi de lege sa le fie frica de noi. Eu chiar l-am aranjat pe unu de minutza cu politzia,in urma cu citziva ani. Sa-i dorim insanatosire grabnica!
  4. Se poate sa fi tzinut motocicleta inclinata sau chiar culcata si in acest caz nu mai inchid cuiele pontou(are doua carburatoare). E imposibil sa inunde ambii cilindrii, nu poate prinde deschise ambele supape de admisie in acelasi timp, in schimb bezina trecuta de carburator(inundata) in momentul in care a dat la automat s-a deschis supapa si... rezultatul! Benzina nu se comprima si astfel ajunge in baie pe linga piston,segmentzi, dar putea sa-i indoaie si bielele, oricum mare noroc ca nu a explodat, am vazut un caz.
  5. Vin, dar nu numai eu ci si altzi vreo15. Apropo, ar fi trebuit sa fie intrebatzi mociclistii si nu ucmr-u ...parerea mea
  6. Votez :"Genesis"! e mai manevrabila de cit zxr-ul,la care itzi trebuie oarecare experientza si in plus dupa o vreme apar probleme la chiulasa la fzr schimbi lantzul de distributzie cind ii vine rindul si n-ai nici o alta grija bafta
  7. Felicitari! Sa ai noroc de ea. O cunosc f. bine, a fost cu mine in "ture" fostul proprietar se comporta excelent din orice pozitzie apropo aerograful tzi-l reface "I-nox" daca vrei(tot pe forum)
  8. Ca mecanic toata stima,motorul merita tot ce-i mai bun, dar intrecerea prefer s-o fac "live",roata la roata.
  9. Ridca aprox. un centimetru fisele de pe bujii astfel incit scinteia sa faca salt. De obicei da rezultate.
  10. D'ont worry!In atelier imi duc existentza. Cit despre pornirea la rece putem discuta (constructiv)pagini in shir. Numai bine!
  11. Poate l-ai gripat! Apeleaza la un cunoscator,nu te mai juca.Costa!
  12. Nici nu se pune problema!Ii face unul nou.
  13. t-rex

    RS 50 la pamant

    Flyrs,te-am mai intrebat o data si nu mi-ai raspuns,ce crezi ca reprezintzi tu pt. traficul rutier? Ai o iarna sa te mai gindesti la ce faci. Succese!
  14. Uite un nr. de tlf. 0722 241925 Nicky, e din Oradea. Nu da gres niciodata. Succes!
  15. Iarna orice metru cu motoru' e binevenit! Eu ma dau prin atelier(15m)
  16. Spune-mi exact despre ce-i vorba(marca,tipul,capacitatea),ce s-a intimplat cu el si te ajut.
  17. Pe sosea diferentza e nesemnificativa,intratzi in teren sau pe pista de motocros,acolo"feel the diferece!"
  18. E f. corect,dar totusi o pornire la doua saptamini nu strica,dimpotriva!
  19. Daca omu' nu tzine la scula lui,sa-i inghetze!
  20. Cine stie-CUNOASTE!Dau o bere la prima intrunire.
  21. Pe vremea raposatului aveam si eu Jawa si bagam ulei T-90,altceva nu gaseai,dar mergea bine.Din cind in cind trebuie spalate discurile de ambreiaj,cam la 5000 km. Recomandarea de mai sus se refera la motociclete cu performante mai mari. Fara suparare!
  22. Salut!Uite ceva detalii,motoru' cred ca l-a vindut dar sigur itzi poate spune cum merge,era rosu cu negru si a fost primul 636 adus in Cluj(Turda). Bogdan e si el din Turda,alearga in campionatul natzional si balcanic de viteza cu un ZX10. Nu am nr. lui de tlf. dar Maci (Dan) 0722410101 te poate pune in legatura cu totzi vitezistii cu multa experientza:Alin Dreghiciu,Claud,Horatziu si altzii.Sint totzi baietzi minunatzi.
×
×
  • Creează nouă...