zece d rosu Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Salut pasionati de motocilete! Sunt de-a dreptul fascinat de aceasta motocicleta (Honda VFR 800, model 2006-2007). O are cineva? Cum e? Stie cineva cum pot sa achizitionez o astfel de frumusete de nou, leasing, conditii bune, eventual fara avans, sau cu avans mic???? Povestiti-mi un pic cum se comporta acest sport-turer in viata cotidiana, dar mai ales pe trasee mai lungi? A facut cineva cu ea vre-un drum in afara tarii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Nu cred ca ai postat unde trebuie:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Daca ai bani sa o iei de noua mergi pe Dorobanti. Dealer Honda. Inter Motorcycle. Exact langa Maseratti. Cat despre comportament. E un tourer excelent. F bun la drumuri lungi, nu te solicita la incheieturi si alte shale.. In oras e ok, sunt altii cu buse care se chinuie mai abitir decat hotii de cai, dar na alegerea fiecaruia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Uita-te la mine in semnatura.......cred ca asa ceva cauti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Sinner- nu vreau sa fiu carcotas, dar Maserati se scrie fara nici o litera dublata:) PS. tot saracia aia de F4i o ai?) (j/k) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 hi hi. mea culpa. nu is taman fan al marcii si deh.. hi hi cat despre saracie.. da o mai am. si o sa o am in continuare pt street use. gata cu off top Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Iti recomand http://www.vfrdiscussion.com/forum/index.php? si http://vfrworld.com/ In general , cand m-a interesat un model de motocicleta, masina, femeie, haina..am intrat pe un forum dedicat. Baietii de-afara sunt mult mai binevoitori si mai putin mistocari, cand e vorba de intrebari,mai ales in partea unui incepator/habarnist etc. Asta , daca intr-adevar iti place enorm VFR si daca ai de gand sa-ti cumperi. Daca intrebi doar asa, ca-ti place culoarea sau esapamentul sau soundu', nu are rost sa te inregistrezi pe forumuri legate de VFR etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate