bungeee Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Care stie cat m`ar costa un tuning complet. aproximativ. adica Filtru de aer, Toba, kit 70cc, bile, TOT TOT, un pret aproximativ ? si de unde as putea sa cumpar piesele ? SE MERITA CEI CARE ATI PUS CEVA PE EL ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maryus Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Care stie cat m`ar costa un tuning complet. aproximativ. adica Filtru de aer, Toba, kit 70cc, bile, TOT TOT, un pret aproximativ ? si de unde as putea sa cumpar piesele ? SE MERITA CEI CARE ATI PUS CEVA PE EL ? pt ce vrei? pt SR? am kit , toba si role...cam 8-9 mil costa...suna la tel de pe www.scuterul.eu (scuterele Motowell au motor de SR) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 pt ce vrei? pt SR? am kit , toba si role...cam 8-9 mil costa...suna la tel de pe www.scuterul.eu (scuterele Motowell au motor de SR) de ce nu pui pe site-ul ala al tau o oferta de piese accesorii etc. ca sunt mai multi interesati...un link ceva de downloadat o oferta , cu preturi si descriere , intr-un format oarecare (.doc etc) ca nu este greu de facut...si castigul poate fi mare ...apropo,ce cod are cureaua de la Magnet si ce dimensiuni si daca ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bungeee Postat August 17, 2007 Autor Share Postat August 17, 2007 Mai multe detalii, va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trica Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 ...apropo,ce cod are cureaua de la Magnet si ce dimensiuni si daca ai... Uite cureaua de la Magnet city. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 cum se traduce codul ala? 788 mm circumferinta,17 mm inaltime , 28 mm latime ? ms de poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate