Sari la conținut

Daca ar fi sa va vopsiti motocicleta...


RENEGADE
 Share

Postări Recomandate

Radule,eu zic să nu o vopseşti negru mat...faptul că unora dintre noi le place acest gen de vopsea nu trebuie să te influenţeze să o vopseşti aşa...

mie nu îmi place negrul mat..deloc...îl prefer pe cel lucios sau altă culoare...roşu indian sau roşu toreador..

eu zic că lui Suzi îi stă bine şi argintiu... iar aerografierea se poate cu ce motive vrei tu...care să te definească...un avion controlat de la sol :blink: :P

Ţi-a plăcut mesajul care ţi l-am trimis de Sărbători?(era o creaţie neto-adaptată)

Vezi că am înţeles că de la 1 ian o să fie birou de circulaţie şi la mine la insp. aşa cum e şi la Udrişte, aşa că dacă te voi putea ajuta cu ceva...

Numai bine!

Editat de lupalb
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 168
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

darian-e...nu stiu despre ce aerografie cromata stie Roby.....eu ma refeream la faptul ca,decat sa pui autocolante,chiar si cromate,mai bine faci o oaresce aerografie( poate se poate cromat,poate nu...)cu alte culori,nu?

 

 

 

 

 

B.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exista si culori pentru aerograf care imita cromul, dar "dincolo". Arata chiar bine sub 3-5 straturi de lac! La noi exista ceva care seamana cu aluminiul foarte lustruit, adica argintiu metalizat, vopsea de usa de soba, sau cum vretzi sa-i zicetzi. Eu am ceva din State, vopsele dedicate pentru custom painting, sint bune! Oricum, dincolo sint tot felul de materiale de ma apuca plinsul de fiecare data cind intru pe vre-un forum sa vad ce fac "ei" - e suficient sa stii bine cum sa le folosesti si nu-ti mai trebuie talent prea mare de desenator...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:blink: Multam!Cind mai string ceva bani,chiar c-o rezolv...Oricum,probabil ca la tine o sa apelez,Moogoo...zi-mi nr tau de telefon,sa mai vorbim!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Am revenit pentru Radu caruia am inceput (dupa multe aminari) sa-i "zugravesc" motorul. Am ales o varianta ciudata de crom pentru modelul celtic - va iesi bine, pina acum eu sint multumit, sa vedem proprietarul ce zice... Nu vreau sa pun poze pina ce nu termin macar rezervorul - deocamdata sint la nivelul de "contur" la model - asa zisul "pinstripping" in termeni custom paint... Interesant va fi contrastul dintre argintiul crom si restul lucrarii care va fi mai mult negru. Nu m-am hotarit inca la poza centrala pentru lup... sa fie din fatza, puternic si calm, cu ochii galbeni, electrici, sau sa fie lupul alb urlind in postura clasica? Ce zici Dom' Patron? Suna-ma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Norocul (sau ne-norocul) vostru e ca n-am timp nici sa dorm noaptea de treaba, asa ca mai avetzi ceva zile sa va hotaritzi cine a inventat lupul alb urlind la luna (calare sau nu pe avion, rezervor/lupoaica/etc) si in ce mod poate el apartzine ca animalutz de casa unuia sau altuia dintre rezervoare...hehe! Nu stiu ce sa zic... am impresia ca mi-ar trebui o renta viagera, o mostenire ceva, sa renuntz la afaceri si sa stau acasa sa-mi vad de hobby-uri, sa pictez motoare si sa-mi cresc copiii... Dar asta se intimpla numai in filmele americane... Pina atunci, am sa mai inaintez in week-end-uri lucrind cite putzin. Cind ajung la lup va intreb, nu vreau sa va suparatzi pe mine... oricum, nu exista doi lupi la fel, doua motoare la fel, doi proprietari la fel, etc... Don't worry! :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si oricum, lupii umbla in haite asa ca unul nu e destul. Baga meserie Mugure ca abia astept sa-l asamblez. Banuiesc ca ai citit mesajul cu optiunea. Ramine cum am vorbit la telefon.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... sau asa? sigur vrei sa urle? sau sa se uite fioros? zi repede...

Hai sa facem varianta a doua sa nu-l suparam pe lupalb :cheers: La urma urmei una e o poza iar cum o fi pe rezervor vom vedea. Asa ca baga gaz si danseaza cu lupii!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai Domnilor, mi-a iesit parul prin basca de-atitzia lupi si urlete pe cimpii! Am lucrat we. asta la rezervor, iese bine, e aproape gata, dar deja trebuie sa devina surpriza! N-am sa va arat poze! Am facut lupul, mai am putzin de tot si ma apuc de aripi... Pe aripa spate vreau sa fac doi ochi de lup inconjuratzi de motive celtice... Radu, sa pui bani la pushkulitza! Am sa ma duc sa-mi iau un pistol de vopsit ca sa pot da eu si lacul...

Toate bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am pus deja si banii, am luat deja dobinda la ei :banana: Vine-vine priiimavara... Fa ochii aia pe spate, pune o basca mai rezistenta si mai tunde parul ca vine primavara... Daca ai poze la rezervor da-mi-le pe e-mail sa nu vada golanii primii, ca unii au on-line si eu cu dial-up ma loghez mai rar si mai greu. Sic-sic :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: Am si eu o intrebare:daca vopsesc rezervoru' negru mat,pot sa-l lacuiesc da'sa ramina mat?Trebuie vreo vopsea speciala,sau vreun lac special?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...