tudorik92 Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 As vrea sa imi vand actualul meu scuter ....aprilia sr 50 ......sa mai pun ceva sa imi iau o aprilia factory noua......ce stiti despre acest scuter ? bun....rau.....( motorul )....performante......viteza ...........fiabilitate ......etc . Ceva pareri despre acest scuter .......sau daca imi recomandati o alta marca sau alt model mai bun.. ....astept pareri....Asfalt uscat si salutari cu farul................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 cat costa Factory-ul?ca arata bestial rau.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 2291DDP euro nou la united motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreas_Krastl Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Mai bine ia-ti rs50. Chiar daca il vei lua second hand, la banii aia gasesti un model de prin 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sery92 Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 mai bine iati rs50 macar aja inveti si folosesti schimbatoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorik92 Postat August 18, 2007 Autor Share Postat August 18, 2007 Mai bine ia-ti rs50. Chiar daca il vei lua second hand, la banii aia gasesti un model de prin 2004. degeaba....nu imi place rs...mie imi trebe cu variator...nu imi trebuie unu k sa tot "amestec"in cutia aia de viteze.....si in plus da il iei factory-ul pe firma nu mai platsti TVA-ul....si economisesti aproape 400 E din aia 2xxx...deci ies undeva la 1700 E .....si nu mam uitat la pret in primul rand.....vreau sa stiu mai multe despre performante..... .... P.S problema care o am la sr 50 ii variatorul care se simte k ii uzat ...cam cat costa unul>? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VooDoo3 Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Salut! Citeste oleaca aici de performate, cam cu ce se lauda ei http://www.speed-sports.com/motorscooters/...rs/sr50_05.html Am mers si eu pe un sr 50 si mi se pare super fain. Urmaresc forumul de cateva luni tot vreau sa-mi iau si eu un scooter da momentan nu am bani , mi-ar place si mie un aprilia da la 2500 euro e mult prea mult pt un scooter . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexx_999 Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 pretul ala ddp e cu taxele de import incluse, insa fara tva. cu totul ajunge undeva pe la 2.700 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Da...alexx are dreptate, vara-meu si l-a luat din italia cu 2600 de la reprezentanta, deci fa un calcul... Ala din poza a 2-a nu e factory din cate stiu eu, e aprilia sr50 r, e un scuter bun, personal nu ma omor dupa cum arata. Merge bine, sunetul de la motor e , are plasticele super bune pe el, din fibra cred ca sunt, e destul de inchegat, ca si performante imi place cum merge, desi limitat ia 60, are demarajul bun. De probleme nu pot sa-ti spun ca doar e nou, si e aprilia Daca ai bani, go for it! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 As vrea sa imi vand actualul meu scuter ....aprilia sr 50 ......sa mai pun ceva sa imi iau o aprilia factory noua......ce stiti despre acest scuter ? bun....rau.....( motorul )....performante......viteza ...........fiabilitate ......etc . Ceva pareri despre acest scuter .......sau daca imi recomandati o alta marca sau alt model mai bun......astept pareri....Asfalt uscat si salutari cu farul................... e magnific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 e magnific ma tu esti idiot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate