Sari la conținut

Caut Persoana Capabila De O Restaurare

diana.d
 Share

Postări Recomandate

Problema e cam asa :

prima mea motocicleta este bolnava grav , motorul stricat , rugina ... , probleme la instalatia electrica , probleme cam peste tot saracuta .

este un ij de 350 din 1957 care a mers si m-a bucurat in primii mei ani de motociclism , a fost alaturi de mine din 2001 pana cand a cazut la datorie in 2005 .

de atunci zace in garaj , acoperita si nefunctionala , am cumparat alta ( suzuki gs500 si nu o mai folosesc pe cea veche )

am primit mai multe oferte sa o dau la preturi de nimic dar nu doresc acest lucru .

sincer acuma imi este mila de ea sa ajunga bataie de joc la fier vechi , nu ma lasa sufletu sa o vad aruncata la gunoi desi e o biata ruina , desi costa prea mult sa fie reparata .

din fericire in ultima vreme ma bucur de o situatie financiara buna si as vrea sa fie reconditionata .

Asa ca : eu caut pe cineva care stie , poate , si are chef sa restaureze aceasta motocicleta . Nu am pretentii sa o faca repede , am timp destul , 1 an .. 2 ani , nu ma deranjeaza , platesc atat cat trebuie pentru ea . Asigur si transportul ei la respectivul la atelier , doar sa ma ajute careva sa o salvez ca eu nu stiu si nici nu am cand sa fac asta .

o sa intru tot la cateva zile pe aici sa vad daca a raspuns careva si il rog sa lase un numar de mobil .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri