Sari la conținut

diana.d

EX+
  • Număr conținut

    147
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    pharaohtutankham3n@yahoo.com

Profil

  • Locatie
    Baia Mare
  • Carnet moto din
    2002
  • Numar Moto
    MM XX DIA

Vizitatori Recenți Profil

614 citiri profil

diana.d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. posesorii de gs fac bine , ia am pus si eu manualu in semnatura pt gs500 daca vrea careva
  2. partea cu carburatoru golit am patit si eu
  3. eu nu-i suport pe aia de la OC , americani prosti! asa si eu fac motor daca imi dai toate piesele ... ce mare lucru am vazut episoade cand nu erau instare sa faca un rahat de distantier in spate la roata si mai bine schimbau janta cu totul . este unu pe discovery acuma , ceva tip de face masini sport din jafuri .... uitati-va numa ce face omu ala ... admirabil , si in fostu atelier nici nu avea scule , loool , ca daca ma gandesc am eu mai multe scule moderne in garaj ca ala . da ce masina o facut ca salivezi langa ea ...
  4. e urata ca moartea , aia o face frumoasa de fapt dupa mine ... e incitanta , chiar si sexy , forta bruta .... i love it
  5. Eu nu stiu sa fac asa ceva da imi place la nebunie ... e superb felicitari la ala care l-a facut , e cea mai bestiala masinarie care am vazut-o in viata mea.
  6. daca mai ai nevoie de piese de ij sa mi zici ca mai am amici prin bm care au avut sa-i intreb , si cand vin la cj iti aduc si restu de piese de la el . aprinderea e ultima ta grija acuma , incearca sa faci partea de set motor intai . oricum daca ai nevoie de ceva ajutor zi ca incerc
  7. nu e planeta ! planeta e un piston intradevar dar cu o singura evacuare ... asta e modelul din 57 , cu 2 evacuari . avansul e foarte usor de reglat , cu un pix sau o surubelnita . dai jos bujia si invarti pana ajunge pistonul in cel mai de sus punct apoi dai putin inapoi , cam 2 3 mm din cursa pistonului si reglezi platina pt pozitia aia . atata tot . nu e asa sensibil la avans ca si planeta sau jupiter in 2 pistoane , e chiar insensibil aproape as zice . cand o sa pornesti motoru fa ceva de genu , ia o seringa plina de ulei de vreo 20 mm si baga tot in clilindru sa se scurga pe ambelaj si sa unga bine , apoi da vreo 2 pedale si asteapta ( 5 min e destul ) . apoi umple cu benzina si baga vreo 20 ml in cilindru direct , da iar vreo 3 pedale in gol , pune contactu si o sa mearga . ps: stai linistit ca asta nu se inneaca nici daca torni in el benzina cu sticla , eu am turnat ... a si sa nu uiti ca i motor in amestec , adica la fiecare litru de benzina bagi ulei , daca e ulei f bun 30 ml , daca e ulei mai rau 50 ml . sau baga 40 si da-i pace ca e ij nu reactor.
  8. el are nevoie cam asa , bolt si bucsa la piston , si 3 segmenti . daca vrea sa faca rapid i cauta niste segmenti si il face rapid , asa sa mearga ,daca vrea sa -l faca super atunci trebuie alezat ( si se mai poate inca aleza ca e abia cota r1 ) , pune in el piston si segmenti noi si atunci e ca nou motoru . da asa costa putin mai mult . oricum partea buna e ca la ambelaj nu are joc deloc ca atunci trebuia dus la reparat si era mai nashpa treaba . in rest alte probleme la motor nu imi aduc aminte sa fi avut . cat pot o sa mai ajut si eu ca stiu motoru si hibele bine .
  9. Uite si pozele Acuma ca e toata lumea fericita hai sa inchidem topicu ca incep sa ma simt prost de la toata ideea asta ca am facut fapte bune. Imi pare bine ca am facut un om bucuros da pls nu mai repetati ca suna tare tare ciudat. Noi ii uram succes la el , il asteapta mult de lucru pana il aduce la stadiul la care a fost mai demult , o sa aiba ocazia sa isi perfectioneze mecanica cu ocazia asta si noi vom avea ocazia sa mai revedem pe Iupy asa cum a fost el in vremurile lui bune si aia ne va bucura foarte mult.
  10. si eu vreau pozele alea , daca poti dami pe mail ps sau lasa un id de al tau pe privat sa te pot cotacta . cat despre corel poate pot sa ajut , am lucrat in el destul de mult , cred ca am sanse sa le fac exact ca alea care sunt originale sau macar o sa incerc temeinic . pt cel care intreba de ulei , da poti sa bagi 15w50 si eu am bagat tot de ala si is multumita de el . ( cand am luat motoru de la neamt am uitat sa intreb daca a schimbat uleiul , era ca nou da am zis ca-l schimb totusi , am cumparat in prima faza mobil 10w40 , mare gresala ... , am pus in motor , am pornit la relanti , nu prea suna bine , adica suna mai metalic . am sunat un prieten mecanic de motoare si mi-a zis ca ala nu e bun sa mi iau motul . asa ca am mers si am luat MOTUL 5100 15w40 , 3 lutrii au intrat toti . Super ok , motoru suna excelent , da e mai gros si trebuie sa lasi la relanti vreo 5 min sa se incalzeasca bine tot )
  11. Va rog frumos daca stie careva unde se pot cumpara stikere pentru suzuki gs500 , a nostru a fost terminat de vopsit si vrem sa punem noi la loc cum au fost .
  12. da facem si poze , cu noi toti maine la scorpions si cu iupy dupa ce -l scoatem pe saracu din depozitu in care se afla cu toate cele netrebuitoare pe langa casa prin jurul lui .
  13. andrei va trebui sa vina sa isi ia motocicleta , din ce mi-a spus e nou posesor de permis moto, foarte entuziat si dornic sa isi restaureze prima lui motocicleta . ce sa zic ... numai bine andrei , sa ai bafta la el si te astept sa vi sa-l duci acasa. ps: iubi zice din spate ca " si sa bem clar o bere "
  14. asa cum a zis iubi meu mai sus , motocicleta este destinata cuiva care nu detine o alta motocicleta deja , vreau sa fac cuiva un bine nu sa imbunatatesc parcurile moto ale celor care isi permit mai multe . SO ! pls lasati pe cine nu are sa aiba si el sansa unui motor, asa mai vechi cum e el da e motor si poate o sa bucure pe cineva decat sa rugineasca la mine in garaj
×
×
  • Creează nouă...