Enduro Braesti Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Enduristi, care va sunt acest target-urile pentru acest concurs? Fiind prima cursa si avand foaaaaarte multe de invatat in acest sport, tzinta mea e sa trec finish-ul pe motocicleta, bineanteles la clasa open Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Eu imi propun sa termin la extrem intr-un timp decent (la diferenta max 2 ore/zi de primul clasat). Acu' depinde de multe ... Nu-mi dau seama ce insemna traseu de extrem ca procent intre zone tehnice si zone de viteza. N-am mai mers la genul asta de competitii si ma streseaza putin navigatia in premiera cu GPS-ul dar sper sa mearga totul bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Enduristi, care va sunt acest target-urile pentru acest concurs? Fiind prima cursa si avand foaaaaarte multe de invatat in acest sport, tzinta mea e sa trec finish-ul pe motocicleta, bineanteles la clasa open targetul este sa batem " dusmanii cu mobre galbene '' - bineinteles si dupa aceea sa ne impacam seara la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 o sa probam si noi exc -r -ul de 530(ala nou) la cursa sa vedem ce poate..in rest toti de la valcea suntem portocalii..uni pe extreme si alti la open....doamne H-ajuta.ne vedem pe rape...cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 targetul este sa batem " dusmanii cu mobre galbene '' - bineinteles si dupa aceea sa ne impacam seara la o bere Apropo...fatza de alte sporturi, la enduro imi place solidaritatea dintre oameni, atmosfera dinainte de concurs , in concurs si dupa concurs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Apropo...fatza de alte sporturi, la enduro imi place solidaritatea dintre oameni, atmosfera dinainte de concurs , in concurs si dupa concurs este frumos cand tocmai cel cu care te bati in concurs se opreste si-ti da o mana de ajutor cand ai probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viohus Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 targetul este sa batem " dusmanii cu mobre galbene '' - bineinteles si dupa aceea sa ne impacam seara la o bere Targetul nostru este "sa reusim sa ne lasam batuti" de cei ca tine si in felul acesta vom avea de baut o bere in plus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Targetul nostru este "sa reusim sa ne lasam batuti" de cei ca tine si in felul acesta vom avea de baut o bere in plus dau berea oricum , asa ca nu este un motiv sa justifici eventuala infrangere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 DRUJBISTULE DACA VREI SA AI REZULTATE IA UNA GALBENA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viohus Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 dau berea oricum , Asta nu poate decat sa ne bucure ! asa ca nu este un motiv sa justifici eventuala infrangere " .. inspre partea inchinarii, insa LUTAS sa ne ierti dar n-oi vrea acum cu LOTZI si razboi ca sa ne certi .." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 DRUJBISTULE DACA VREI SA AI REZULTATE IA UNA GALBENA imposibil Profesore 1.la mine in vene curge sange portocaliu 2.nu mai vreau 4 timpi la enduro niciodata 3.raman fara dusmani si raman si fara prietenii pe care-i am acum si de la care mai am ce invata --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 12:55 ------------- " .. inspre partea inchinarii, insa LUTAS sa ne ierti dar n-oi vrea acum cu LOTZI si razboi ca sa ne certi .." eu i-mi apar saracia si culorile si clubul si de aceea tot ce misca-n tara asta Husa, Honda sunt dusmanii mei-prieteni si ma lupt cu ei pe creste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 nah ca ati dat-o pe poezie fara sa beti nimic Floyota si gasca de la BZ s-au dat peste cap sa aranjeze discoteca pentru sambata si cand colo trebuiau sa faca un cenaclu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 imposibil Profesore 1.la mine in vene curge sange portocaliu 2.nu mai vreau 4 timpi la enduro niciodata 3.raman fara dusmani si raman si fara prietenii pe care-i am acum si de la care mai am ce invata <small>--- Mesaj completat în 22 Aug 2007 12:55 -------------</small><br/> eu i-mi apar saracia si culorile si clubul si de aceea tot ce misca-n tara asta Husa, Honda sunt dusmanii mei-prieteni si ma lupt cu ei pe creste nu sinteti satui de ciorba mai gustati si o friptura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RO-shu Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 nu sinteti satui de ciorba, mai gustati si o friptura ciorba ?? zi zarzavat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate