Comyny Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Salut! Nu stiti cumva unde pot gasi piston si segmenti de hoinar? si cam la ce pret?mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Salut! Nu stiti cumva unde pot gasi piston si segmenti de hoinar? si cam la ce pret?mersi mult Daca esti din Bucuresti, duminica in targul din Vitan... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 Daca esti din Bucuresti, duminica in targul din Vitan... un pret ceva la toate piesele astea??ca sa stiu ce bani imi iau la mn.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Parerea mea vro 60 lei tiar fi de ajuns. Asfalt Uscat!!salutari cu faru' daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioska tm Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Salut! Nu stiti cumva unde pot gasi piston si segmenti de hoinar? si cam la ce pret?mersi mult Daca ai unde aleza cilindru pune de honda dio ; io am bagat de 42 si merge hoinaru de mananca asfaltu!Honda dio are ce alezaj vrei tu sa ii faci(in functie de uzura care o are cilindru) la pretz depinde de unde si de la care distribuitor il iei.Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 ia-ti mai multi bani la tine... ca poate mai gasesti si altceva ce-ti trebuie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 cristi tunaru...ai nr lui in topicul de sus de tot...suna-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiuc Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 eu sunt interesat sa cumpar un bloc motor pt hoinar dar ceva modificat sa traga mai bine:D si apropo de segmenti in baia mare sunt segmenti cu 20 perechea;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate