Ravenitza Postat Septembrie 25, 2007 Share Postat Septembrie 25, 2007 nu ma pot stapani sa nu va felicit. superba calatorie. uite niste oameni care stiu pentru ce e frumoasa o motocicleta, inafara de fitzele de oras. asemenea experienta sper sa capat si eu la vara. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ValahBiker Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 La Dunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Octombrie 1, 2007 Share Postat Octombrie 1, 2007 fratiilor daca stiam ca treceti prin vatra dornei va invitam si pe la noi ca sa va odihniti un pic si sa ne cunoastem mai bine! ca locuiesc si in Vatra Dornei si Sibiu,depinde de sezon poate ne vom intalni la anul intr-un nou tur al tarii! asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Octombrie 2, 2007 Share Postat Octombrie 2, 2007 superbe fotografiile! eu sper in primavara sa calaresc si eu ceva...iar prin vara anului viitor sa incerc si eu un traseu de tara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Octombrie 9, 2007 Share Postat Octombrie 9, 2007 Frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2007 Frumos ! povestea mai pe larg in motolife nr 62 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piratul Postat Noiembrie 1, 2007 Share Postat Noiembrie 1, 2007 Tipii de la MotoLife nu au pus in revista pozele cele mai interesante pentru ca aveau data si ora scrise pe ele automat de aparatul de fotografiat. De stiut pentru cei care pleaca la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 Faina excursie ati avut, mai baieti..si fete ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EEK!!! Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 M-ati omorat ! In primavara imi iau si eu in sfarsit motor,insa imi pare atat de lunga asteptarea. Calatoriile astea ma motiveaza cel mai mult,peste 80%. Chiar si fara motor,am calatorit foarte mult,insa constrans de limite. Sper sa fie totul asa cum imi doresc si sa reusesc sa ma bucur de libertatea de a inghiti kilometri prin pitoreasca Romanie,poate si peste granite. Tot salvez fotografiile facute de voi,ma uit la ele si ma gandesc oare cand voi vedea si eu pe bune tot ce ati vazut voi. Keep it up ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Brava baieti si fete...Frumoase fotografii...Frumoase si minunate lucruri...La mai multi km in Tara Romaneasca...exemplar pt multi... chiar si pt mine...Instigator de Frumos si Grozav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate