IrONy Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Salutare , poate ma poate ajuta cineva cu un sfat. In timp ce merg turometrul "imi moare" adica pur shi simplu se duce pe 0 ca shi cum ar fii motorul oprit iar in aproximativ 3 secunde ishi revine dar odata cu revenirea sa vine shi o mica frana de motor ....nu-mi pot da seama ce se intampla.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Off-topic: "Da din urechi si poate se repara" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Salutare , poate ma poate ajuta cineva cu un sfat.In timp ce merg turometrul "imi moare" adica pur shi simplu se duce pe 0 ca shi cum ar fii motorul oprit iar in aproximativ 3 secunde ishi revine dar odata cu revenirea sa vine shi o mica frana de motor ....nu-mi pot da seama ce se intampla.... Este o problema electrica. Firul care pleaca de la CDI la turometru este intrerupt pe undeva. De obicei se f_te la capete, verifica ori mufa care intra in CDI ori conectorul de la turometru. De obicei firul care-l comanda este separat de celelalte, are un conector separat. Uita-te in manual (daca ai asa ceva) si veziexact ce culoare are firul respectiv. Ala e de vina. Sau daca nu e el, poate fi efectiv alimentarea turometrului. (+12v) De cobicei are 3 fire, doua de alimentare si unul de comanda. Daca cel de comanda este OK (cel care vine din CDI) atunci verifica-le pe celelalte doua, adica vezi daca se alimenteaza cu CC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spionutz Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Cand isi revine, nu sare direct la 7,8 mii ?? shi apoi sa revina la turatia normala .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Vezi sa nu iti indice vreo eroare - Stiu ca la astea cand incepe sa iti faca turometrul ai o eroare/defectiune pe undeva. Vezi la cate ture iti sare si apoi verifica in manualul ei ce cod de eroare iti da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Problema s-a rezolvat f simplu - avea firul la baterie slabit si nu facea bine contact "Fiul lui Gutza" are acum motoreta functionala ! Norocul lui ca s-a desprins firul de la baterie pana a ramas de tot fara curent. Va multumeste si da din urechi fericit ca totul e bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate