Sari la conținut

IrONy

INACTIV
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    yzf thundercat 2000
  • Numar Moto
    eee...
  • Club
    neah

Informații profil

  • Interests
    Learning !!! and more ...

IrONy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sry pt off topic : "mh01bag" tu te intelegi ? ca eu nu te inteleg! mai bine taci decat sa arunci vorbe "la misto" doar ca sa te afli in treaba, nu inteleg cu ce a gresit "thebreaker" de-i vorbesti asa?!
  2. vai ) asta imi este vecin ,defapt prieten din copilarie cu B85czu nu-mi vine sa cred, am rupt legatura cu el de vreo 3-4 ani,e un pusti la vreo 22 de ani plin de bani ... nu-mi vine sa cred ce ordinar e ...
  3. "Off: Frate...cu vremea... azi e prima zi innorata in Vest, nord vest... cu temperaturi de 10+ grade si soare in celelalte zile... deci e vremea pe care te-ai dat in noiembrie sau in decembrie ultima data... In rest, echipament... acu nu totzi au sa dea cate 100 epuroi pentru o casca calumea... si eu am avut acu doi ani un accident cu moto, cu o casca de 30 euroi pe vremea aceea, am frecat cu capu un copac la ~150 km / h... si nu s-a spart, si sunt ok... aku depinde si de ce dai( de asfalt si de beton e cel mai rau) " @ raulciurus Cum poti sa spui "100 euroi pentru o casca calumea" ? unde gasesti u la 100 de euroi casca calumea ?ma faci sa rad.Casca calumea -> 300+ gen : nolan,suomy,shoei,ARAI,astea sunt casti calumea, din cate am vazut eu in pozele de pe acel site care-l ai u acolo cu "gasca" ta ,niciunul din voi nu aveti o casca "calumea"... no offence Si apropo de "am dat cu capul la 150 km/h de un copac" hai sa fim seriosi,avem o varsta totusi,la viteza aia ti se rupe si gatu si tot ce vrei u ....
  4. am uitat sa mentionez ca scoasa din VITEZA nu ma lasa s-o pornesc!!!deci o scot din viteza,trag ambreajul , ridic cricul si o ia. DOAR ASA !!!Pentru ca daca o tin in viteza nici cand mergea nu ma lasa s-o pornesc ceea ce era normal,dar asta spun,ca scoasa din viteza nu merge,trebuie sa fac tot acel proces de care am spus mai sus ca sa-mi dea voie.
  5. Vara trecuta am avut un accident,dar,mergea ok ,pornea cu cricul pus nicio problema.Am dus-o la un baiat sa-mi repare carenele si am decis s-o las la el.Cand m-am dus s-o iau,nu mai pornea cu cricul pus,trebuia sa-i ridic cricul ,sa trag ambreajul si apoi sa-i dau buton ca s-o ia.Am crezut ca este de la intrerupatorul care este sub maneta de ambreaj ,l-am schimbat azi si am avut surpriza neplacuta de a constata ca nu este de la aceasta piesa.Unde sa ma indrept acum?La ce sa ma uit?e posibil sa fii scos desteptul vreun cablu sau sa fii facut ceva cand a incercat sa scoata/puna carenele ?Va rog niste sfaturi!!
  6. da pai si la a mea dupa ce am pornit-o si a luat-o dupa o ia numai din prima! deci ce-i greu la ea pana porneste pe frigu asta ... doar atat... Mc mult pt sfaturi !!!
  7. Salutare! inculpata este o yahama thundercat din 2000.O data la 1 saptamana sau 2 o mai pornesc,cu socul tras la maxim o ia d-abia din a cel putin 5-a incercare ...Oare e normal ? sa porneasca asa greu ? sa fie de la baterie ? sau ... Plus ca dupa ce porneste s-aud un fel de pocnituri mici in toba .... (asta fiind cu socul tras)
  8. IrONy

    Accident Grav Constanta!

    am citit p-aici cum spuneti fraze de genul "nu aveti pic de respect" ,"rip e unul d-al nostru" "etc", voi am impresia ca nu realizati gravitatea situatiei -> A OMORAT UN OM , EL UNU D-AL NOSTRU, EL, A OMORAT UN OM care avea shi el familie si poate un copil de crescut acasa si cine mai stie ce ,EL,a lasat familia victimei fara poate stalpu ei si voi il plangeti de MILA PE EL ? PE UN CRIMINAL NENOROCIT ? nu am nici cel mai mic respect fata de el, nici cel mai mic sentiment de compatimire, dar imi vine sa zbier cand ma gandesc la familia victimei ... cititi ce a scris OLD_SCHOOL, ca adevarat a grait.
  9. Salut tuturor , nu shtiu unde sa scriu acest post (cer scuze daca l-am pus aiurea aici) dar nu prea dau de nimeni serios care sa repare shi vopseasca carene ...am lovit mobra shi am facut carena din fatza un pic cam varza shi alte mici zgarieturi pe partea stanga.VA ROG PM ! multzumesc anticipat de ajutor. p.s: Din bucuresti sa fie mc!
  10. HUH , insanatoshire grabnica shi toate cele bune, dar treaba aia cu "no pussy" chiar e nasoala )
  11. eu nu cred ca e in soc ala daca neaga ca ar fi depasit pe contrasens, eu cred ca e un tampit fara scrupule ....
×
×
  • Creează nouă...