McMe Postat Decembrie 2, 2004 Share Postat Decembrie 2, 2004 motorul asta a inceput sa se fabrice prin 80, e cam acelasi lucru cu jawa 350 dar micile detalii fac diferenta dar nu stiu daca productia a continuat si daca da, indeajuns sa fi ajuns si pe meleagurile noastre mie imi pare o motociclela buna dar in afara de faptul ca e in 4 timpi si ca a fost dezvoltata din modelul de 250 nu prea stiu despre ea; daca cineva stie ceva despre aceasta il rog sa ne imparta cunostintele pentru ca e un motor care merita -cred eu- o atentie oarecare. motorul arata cam asa va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 2, 2004 Share Postat Decembrie 2, 2004 din cate stiu eu dezvoltarea variantelor 350 2 cil si 250 1 cil a fost stopata inainte ca acestea sa intre in productie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 Daca e in 4 timpi pai atunci nu seamana deloc cu jawa 350 care e in doi timpi. Oricum eu n-am auzit de nici un Cz in 4 timpi ... dar asta nu inseamna ca nu exista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 12, 2004 Share Postat Decembrie 12, 2004 Nici eu... Numai Jawa. Dar ala era de 500 cm3, si era fabricata in anii '50. + una de boxer, tot Jawa, in anii '80, dar care a ramas in stare de prototip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 CZ 350- 4t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 cz de 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 14, 2004 Share Postat Decembrie 14, 2004 din pacate au ramas la stadiul de prototip Jawa a produs intr-un numar mic de exemplare un model de 500 cu motor rotax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate