bogdan! Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Credem ca am facut invidiosi pe cativa de pe forum cu plimbarea la targoviste, asa ca ii invitam si pe altii sa ne insoteasca in plimbarea de saptamana viitoare pe traseul urmator: Bucuresti - Buzau (oprit pentru haleala) - Vulcanii nororiosi Intoarcere spre Buzau -(e un drum foarte dragut) - Ploiesti (probabil haleala) - Bucuresti Distanta totala cam 280 km. Pana acum suntem 3, mai asteptam si pe altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Credem ca am facut invidiosi pe cativa de pe forum cu plimbarea la targoviste, asa ca ii invitam si pe altii sa ne insoteasca in plimbarea de saptamana viitoare pe traseul urmator: Bucuresti - Buzau (oprit pentru haleala) - Vulcanii nororiosi Intoarcere spre Buzau -(e un drum foarte dragut) - Ploiesti (probabil haleala) - Bucuresti Distanta totala cam 280 km. Pana acum suntem 3, mai asteptam si pe altii Buna idee, daca nu plecati in weekend-ul asta, vin si eu ca nu mai am ce face prin gropanesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 As veni... dar stau in BV! ( Daca puteti face o modificare de traseu... B-Pitesti-Valea Prahovei-BV-Poiana BV si un camping poate... ar fi ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ybres Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Ce vreti mai sa ne calcati pe teritoriul buzoian, sa ne vedeti namoalele ? Cand ajungeti in Buzau poate ne intalnim cu expeditia bucuresteana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 As veni... dar stau in BV! ( Daca puteti face o modificare de traseu... B-Pitesti-Valea Prahovei-BV-Poiana BV si un camping poate... ar fi ceva... eu m-as baga si asa. ar fi marfa un camping in brasov si a 2 a zi iar calare spre vulcani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 pai si tu crezi ca pot sa urc pana la brasov cu scuterul si pe dn1? mai bine facem vulcanii, apoi brasov si coboram spre bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) In primul rand vreau sa va felicit pt. initiativa si va asteptam cu bratele deschise. Daca hotarati sa ajungeti si la Bv si apoi sa veniti pe Valea Buzaului e o idee grozava desi nu stiu cat de multi s'ar baga. Drumul dintre Bv si Bz este de nota 20+, in felul asta apucati sa vedeti si traseul facut de noi weekendul asta. Orice hotarare ati lua noi suntem mai mult decat dispusi sa ne alaturam voua si sa va indrumam pe raza judetului nostru. Editat August 22, 2007 de crettz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) nu ma incanta ideea sa-mi las cureaua pe serpentinele de la brasov eventual trecem pe-acolo la intoarcere, cu contactul luat Drumul dintre BV si BZ trece pe la barajul de la Siriu, nu? Ca pe acolo e super peisajul. Daca avem timp cand si daca ajungem pe langa siriu, poate dam o fuga pana la mine la Varlaam s-o punem de-un gratar, rafting cu scuterul sau vedem Bafta Editat August 22, 2007 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rombaer Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) Delete Editat August 22, 2007 de rombaer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Serpentine veti avea si daca va duceti pe Ploiesti la BV si daca va duceti pe Valea Buzaului...In opinia mea astfel de drumuri sunt tot farmecul unui scuter, drumurile drepte sucks... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 am vorbit cu cristi, el a zis ca e ok Bucuresti - Buzau - Vulcani - Brasov (innoptat) - Bucuresti, eu sunt pentru din mai multe motive: - nu e asa de aglomerat pe dn1 vineri spre bucuresti - nu vreau sa urc cu 30km/h pana la brasov - poate stam cu cortul daca are cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 am vorbit cu cristi, el a zis ca e ok Bucuresti - Buzau - Vulcani - Brasov (innoptat) - Bucuresti, eu sunt pentru din mai multe motive: - nu e asa de aglomerat pe dn1 vineri spre bucuresti - nu vreau sa urc cu 30km/h pana la brasov - poate stam cu cortul daca are cineva eu am doua corturi. unul de 4 unul de 2. intrebare: luam si femele cu noi ? ( cause im a sex addict si 48 de ore chiar si 36 e o pedeapsa cumplita pt mine ) sau gasim ceva pe drum? saci de dormit n-am decat unul asa ca...imprumut cu placere cortul dar saci...n-am! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 nu ma deranjeaza serpentinele, din contra, sunt inebunit dupa ele, dar omori cureaua cu urcatul... --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 18:59 -------------nu ma deranjeaza serpentinele, din contra, sunt inebunit dupa ele, dar omori cureaua cu urcatul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ybres Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Avand in vedere ca scuterele nu sunt facute pentru asa ceva, trebuie sa-ti asumi riscul. Oricum pana la vulcani nu-s cine stie ce pante, deci acolo siguri mergeti... apoi mai vedem. Apropo cand veniti? 30 sau 31? Pe 31 plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDarksider Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Credem ca am facut invidiosi pe cativa de pe forum cu plimbarea la targoviste, asa ca ii invitam si pe altii sa ne insoteasca in plimbarea de saptamana viitoare pe traseul urmator: Bucuresti - Buzau (oprit pentru haleala) - Vulcanii nororiosi Intoarcere spre Buzau -(e un drum foarte dragut) - Ploiesti (probabil haleala) - Bucuresti Distanta totala cam 280 km. Pana acum suntem 3, mai asteptam si pe altii vad ca v-ati pus serios pe treaba . sper sa aveti parte de o expeditie cat mai placuta, cu cat mai multi participanti si localnici primitori ! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) Contati pe mine si pretena mea venim cu 60km/h dar venim numa ca n-am cum sa inoptez idiferent ca am sau nu cort tre sa fiu in buc in aceeasi zi ... Editat August 22, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 daca plecam pe 30 ( si cred ca ar fi mai indicat ) imi iau si eu zuza cu mine... deci ramane pe 30? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ybres Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Offtopic: Da doamne sa fie pe 30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 eu vreau sa stiu daca e foarte abrut drumul pana la brasov dinspre buzau pe 30 plecam oricum ar fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ybres Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 (editat) Mai ce sa zic... ar fi cam 3 portiuni mai abrupte de vreo 1-2km care ar face problemute pt. un scuter. In rest drumul este format din urcari si coborisuri destul de line, asfalt foarte bun. Sa va faceti o idee: crettz a facut 3 ore si un pic de la Buzau la Brasov (intrare)... doar 2-3 opriri de 5 min. P.S. imi plac fotografiile tale, sper sa ne onorezi cu cateva poze pe drum Compact sau DSLR? Editat August 22, 2007 de ybres Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 big problem: Rombaer nu poate ramane peste noapte, Cosminake la fel, propun sa rupem traseul in doua si sa facem vulcanii noroiosi pe 30 si Brasov in primul weekend daca nu se supara cineva... Ar fi aiurea sa plecam cinci de exemplu si a doua zi sa ramanem doi. Votati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexis491 Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Nu! Stai linistit ca se aduna multi din Buc! Fac pariu! Spre Buzau o sa meretzi vreo 25-30 si spre BV o sa continuati 20-25! Depinde! Gandeste-te ca suntem multi ielevi p-aci si stem in vacanta ce pana mea! Nuh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Nu! Stai linistit ca se aduna multi din Buc! Fac pariu! Spre Buzau o sa meretzi vreo 25-30 si spre BV o sa continuati 20-25! Depinde! Gandeste-te ca suntem multi ielevi p-aci si stem in vacanta ce pana mea! Nuh? 25-30 Greu e sa aduni 15 oameni la o intrunire, dar sa-i mai si duci din bucuresti raman maxim 5. Oricum sper sa fim cel putin 6. E buna ideea sa ne intoarcem in aceeasi zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigu Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 (editat) 25-30 Greu e sa aduni 15 oameni la o intrunire, dar sa-i mai si duci din bucuresti raman maxim 5. Oricum sper sa fim cel putin 6. E buna ideea sa ne intoarcem in aceeasi zi. unde sunat aia 20 de "ielevi" ca nu-i vad nici pe trasee saptamanale nici aici, nicaieri... ielevi iesiti la lumina! haideti sa misunam! deci raman Vulcanii fiorosi pe 30 August ? si Brasov alta data? Bogdan? Editat August 23, 2007 de cristigrig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan! Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 da, asa ramane. 30 august, plecare dimineata pe la 7 jumatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate