lethal.energy Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 am vazut la stiri dar n-am prins tot reportajul ca undeva pe DN1 doi motociclisti, ambii cu pasager pe doua vitezane faceau intrecere si au ajuns intr-o rapa iar doi dintre ei erau in stare foarte grava mergeau cam cu 150 km/h conform martorilor. stie cineva ce s-a mai intamplat cu ei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Daca s-a intamplat ieri sa stii ca mai e un topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 sunt deja scrise multe pagini pe alt topic ... ceva cu sinaia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lethal.energy Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 Daca s-a intamplat ieri sa stii ca mai e un topic eu am vazut asta seara la prima tv. nu am prins stirea de la inceput si nu stiu daca accidentul e de ieri dar fiind asta seara am presupus ca e de azi. o sa ma uit si la topicul celalalt si daca e despre aceeasi treaba o sa-l sterg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 /index.php?...129126&st=0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate