Andi Postat Decembrie 5, 2004 Share Postat Decembrie 5, 2004 Un oficial al constructorului austriac KTM a afirmat intr-un interviu ca se pregateste productia unei motociclete de strada cu un motor v6. Unul dintre motivele pentru care a fost aleasa aceasta arhitectura a motorului este ca ar fi unica pe piata. http://www.motorcycledaily.com/03december04_ktm.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 nu ar fi prima motocicleta cu aceasta arhitectura (vezi Laverda V6) nici ultima nu cred ca va fi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Decembrie 7, 2004 Autor Share Postat Decembrie 7, 2004 nu ar fi prima motocicleta cu aceasta arhitectura (vezi Laverda V6) nici ultima nu cred ca va fi In momentul asta ar fi unica pe piata.Si oricum asta nu o spun eu, o spun ei. Citeste ce gasesti la link-ul postat acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 am citit stiam ca nu ai zis tu dar nu cred ca ar fi o super motocicleta de strada ... in motoGP poate ... cate dintre motocicletele in 6 cil au avut succes? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brigandul Postat Iunie 7, 2005 Share Postat Iunie 7, 2005 (editat) Toate motocicletele de strada (de serie) cu 6 cilindri au avut succes. Ele sunt astazi motociclete de colectie: Bnelli Sei 750/900, Honda CBX, 1.050 cmc, GOLD WING, F6C si Walkirie Rune, Kawasaki Z 1300. Gold Wing, 1.800 cmc, F6C, 1.500 cmc si Walkirie Rune, 1.800 cmc se comercializeaza in prezent in magazine - este adevarat la preturi "de exceptie" pentru motoare de exceptie... care sunt si ele "de colectie"... Este adevarat ca nu sunt V6... Un V8, 850 cmc mai fabrica la comanda Morbidelli la un pret de 50.000 de euro. In Australia, Drisdale, produce tot la comanda motoare V8 de 750 si 1.000 cmc. Visati in continuare, baieti ! Editat Iunie 7, 2005 de brigandul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 19, 2005 Share Postat Iulie 19, 2005 Honda acuma domina piata cu motoare in 6 cil. Un CBX este inca visul meu sa apara in garaj. Pt motoare mari cu V8 uitati-va la Hoss Big Dog. Da, lipseste de pe piata un V6. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate