Freedom Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Felicitari, fete si baieti care in diferite formule si cu diverse motoare faceti calatorii deosebite prin tara. Totusi, ca un minim de respect pentru putinii care au facut cu adevarat aceasta performanta TURUL TARII haideti sa numim un tur prin tara atunci cand nu este vorba despre OCOLUL ROMANIEI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Cu tot respectul, nu vad diferenta. Ce vezi daca inconjori Romania ? Sau faci mai multi km cumva ? Frustrarea e maxima la unii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Felicitari, fete si baieti care in diferite formule si cu diverse motoare faceti calatorii deosebite prin tara. Totusi, ca un minim de respect pentru putinii care au facut cu adevarat aceasta performanta TURUL TARII haideti sa numim un tur prin tara atunci cand nu este vorba despre OCOLUL ROMANIEI bine greucene posteaza si tu harta aia la o rezolutie mai mare, poate ajuta cu ceva. si daca tu ai facut drumu ala da niste info despre calitatea drumului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Cu tot respectul, nu vad diferenta. Ce vezi daca inconjori Romania ? Sau faci mai multi km cumva ? Frustrarea e maxima la unii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 (editat) bine greucene posteaza si tu harta aia la o rezolutie mai mare, poate ajuta cu ceva. si daca tu ai facut drumu ala da niste info despre calitatea drumului Citind acest topic de mare efect, al unui om cu foarte mult timp liber mi-am adus aminte ca stiu numai un motociclist care face ture de genul asta: /index.php?...c=27345&hl= O fi bine, o fi tura, nu o fi ? Ce probleme existentiale au unii si pe ce sectiuni le posteaza... O coacem iar de un topic din ala cum le place clujenilor si domnului cu bavarezul - motociclisti adevarati vs. plebea (aia mai putin adevarati) ? Noroc si sanatate ! Editat August 24, 2007 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freedom Postat August 24, 2007 Autor Share Postat August 24, 2007 Salut, fete si baieti ! V-am felicitat si v-am rugat pentru corectitudine sa respectati in exprimare adevarul celor facute cu cele zise. Restul ramane la aprecierea voastra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Freedom=Dan Nastase, care-si dezgroapa fosta glorie si apusele calatorii prin tara ? Sper ca nu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freedom Postat August 25, 2007 Autor Share Postat August 25, 2007 Indicat ar fi sa renuntam la polemicile existentialist-filozofice cu aer de mahala. Ideea este simpla. Ai facut inconjurul tarii pe motocicleta, ai facut TURUL TARII. Ai facut diferite trasee prin Romania, ai facut UN TUR PRIN TARA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate