Mihant Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 (editat) Sal.Din pacate eu lucrez si sambata si nu prea am timp sa ma plimb cu motorul.Asa ca ma gandeam daca e cineva interesat de plimbari si duminica.Ma gandeam pe undeva prin apropierea Bucurestiului.Vad ca lumea pleaca mai mult sambata.Daca e cineva interesat...astept propuneri. Aaaa...si inca ceva.Eu sunt incepator si nu prea am prieteni cu motoare.Daca sunt ceva gasti care mai pleaca asa in plimbari(seara,nu conteaza in ce zi) spuneti-mi si mie prin ce zone va intalniti sa vin si eu(PREFER MILITARI-DR.TABEREI) Editat August 24, 2007 de Mihant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 bine ai venit. pai, cu siguranta vei gasi rideri sa iesi la plimbari:) bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Salut,daca vrei poti sa te plimbi cu noi.Lasa un Id de mess! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 drumul taberei se intalneste vineri la moghioros pe la opt vii o data sa te cunosti cu lumea dupa aia plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihant Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 Salut,daca vrei poti sa te plimbi cu noi.Lasa un Id de mess! Sal.Id-ul meu de mess este toni_hits@yahoo.com. --- Mesaj completat în 27 Aug 2007 16:14 ------------- drumul taberei se intalneste vineri la moghioros pe la opt vii o data sa te cunosti cu lumea dupa aia plimbari ok.Multumesc de invitatie.Ne vedem vineri la 8.Dar spune-mi mai exact unde.La ceas?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate