Sari la conținut

KVL

EX+
  • Număr conținut

    45
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    nu am
  • Numar Moto
    B-85-KVL

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GS 500 E

KVL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tata cu sau fara motoreta....din punctul meu de vedere e ok s vina cine vrea sa vina joi la academie...mie unu imi face placere sa pot sa stau de vorba cu oamenii care impart principii asemanatoare cu ale mele...din moment ce vb despre motorete cred ca e clar ca avem multe in comun...asa ca...........................................ca
  2. Deci prezenta ca altfel va sparge.Frate sa se vina si cu prajituri si suc(bere, ca eu sunt pieton si am voie).Uite mha ca s-a gandit si cineva la noi intr-un final.
  3. Ms baietii mei ca va ganditi si la cei care sunt la suferinta....sincer nu ma asteptam din partea voastra.....dar se pare ca asa e peste tot, cat esti cu noi esti de-al nostru, cand ai prb,FUCK YOU! nu te cunostem.
  4. Merge.Eu am avut pe un gs 500 E 130 si acum am 160.Trebuie doar polizat un pic din marginile cauciucului pt ca atinge ffff putin de bratul etrierului.
  5. Noroc cu tine ca altfel si acum era motoru acolo exageratule.
  6. Sper din toata inima ca Bogdan sa-si revina!!!!Hai baiatule ca poti.....Mai ai inca multi ani de calarit asa ca nu tre sa renuntzi acum.....!!!!!!!!!
  7. Incep prin a spune ca Joi mai exact 27.09.2007 mi-am primit "botezul".Cum s-a intamplat.Eram la semaforul de la Spitalul Coltea cel de la iesirea din pasajul de la Unirii,dar eu am venit pe deasupra pasajului, si am oprit la stop in coloana deoarece o FEMEIE cu o Toyota yaris era singura masina din coloana oprita intre benzi.In fine nu ma grabeam asa ca am asteptat culoarea verde a semaforului pt a-mi continua drumul spre casa.Dupa ce conservele s-au pus in miscare, TIPA asta a continuat sa mearga intre benzi(mai exact intre cea de-a 3-a si a 2-a banda),iar eu trebuia sa fac dreapta la Universitate.In momentul cand am decis sa plec din "fundul" ei si sa ma incadrez pe banda a 2-a lucru pe care l-am si facut(in mare parte presat de stilul ei de condus dar si datorita faptului ca trebuia sa ma incadrez pt virajul la dreapta) m-am trezit la 2 metrii in fatza cu un canal decopertat in jurul lui si cu 2 balize de semnalizare.Viteza mea era de maxim 50 de km/h dar nici 50 nu cred ca am avut si practic nu am mai putut evita coliziunea cu baliza si implicit cu groapa din asfalt.Am sperat ca reusesc sa franez dar degeaba, POC si BUF.M-am tarat un pic pe partea stanga si m-am oprit imediat.Motoreta s-a oprit la 2 metrii de mine pe asfalt.Au oprit imediat catziva scuteristi si vreao 2 motorete care se aflau in zona, m-au ajutat sa ridic motoreta si sa o urc pe trotuar.Daune. Eu genunchiul julit si un pic umflat, si pe ante bratz un pic julit si un pic ars din cauza gecii mai mult.Motoreta: Furca stramba, carena fatza stanga julita, carena spate stanga crapata , semnal stanga, oglinda stanga.Sper sa gasesc piese pt ea si sa o pun in miscare cat mai curand.Cam astea ar fi de zis despre micul meu incident. In rest, ASFALT USCAT SI CASCATI OCHII LA GROPILE DIN BUCURESTI!!!!
  8. Parerea mea sincera este ca toti cei care se misca pe drumurile publice(scuter, moped, motoreta,motocicleta de 125cmc,orice intra in contact direct cu un drum public)ar tre sa posede permis de conducere asa cum si noi avem A cum si conservarii au B s.a.m.d.Nu ai ce sa cauti frate in trafic fara un document(permis) care sa dovedeasca ca ai cunostinte despre regulile de circulatie.Nu frate reguli elementare.Tot ce inseamna regula de circulatie.Sa dea examen scris si practic.
  9. Omule baga ID asta in lista ta de mess.Si eu stau tot in pantelimon pe langa spital.Si cine mai vrea si are chef de plimbari cu moto si nu are cu cine.Bagati ID meu ca va pune baiatu in tema imediat. kenvelutzu_4_you@yahoo.com
  10. Ce bulgaroaica buna in poza si nici nu are capul mare.....(Ce bine ca nu intra Andreea pe forum)Ca altfel mi-o furam urat
  11. NU POT SA CRED!Acum am ascultat la Pro TV care vor fi stirile serii.NIMIC NU AU SPUS DESPRE ACCIDENTUL DE AZI>Si sincer eu cred ca este un subiect mult mai important decat multe alte subiecte de rahat care fac stirile.Televiziunea ar tre sa ne protejeze si sa faca cunoscut fiecare caz de acest gen dar in varianta originala, nu gen "Ucisi de viteza cand, ei aveau 40 km/h"Eu unul am sa fiu pe 20 la miting si cred ca ar tre sa vina catzi mai multi asa cum a mai spus cineva de sus.Tre sa fim peste 10 mii.Din toata tara.
  12. Asa cum spune so ghost trebuie facut ceva urgent si eu sunt de parere cu el.Acum cateva zile eram cu un preiten la romana si era sa se urce unu cu o fiesta pe el.Un alt prieten motociclist i-a tras motoreta in fata si l-a blocat iar Zanu nervos i-a rupt oglinda.In final am ajuns undeva la sectia 1 si au cazut la pace cu conditia ca Zanu sa-i plateasca oglinda.In seara aceea ne gandeam cu totzii ca a gresit prin gestul lui, acum ne gandeam iar ca mai bine ii rupea usha cu totul pt ca a doua oara sa stie cand vede un motociclist.Daca nu ne putem impune prin respect ne mai ramane decat violenta si frica.Poate ca exagerez dar asta este parerea mea
  13. Nu pot sa cred.....Dumnezeu sa-i odhineasca.......Cuvintele sunt de prisos.
  14. Presimt ca o sa fie un weekend superb.Si poate tzine si Doamne Doamne cu noi si o sa fie frumos afara ca sa fie tacamul complet.Da oricum ne-am simtzit noi extraordinar si pe ploaie.Sper ca nu AM EXAGERAT!!!
×
×
  • Creează nouă...