vetruvius Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Gustul libertatii nu se compara cu nimic. Cind l-am cumparat m-am plimbat de seara pina dimineata, si azi iar am facut un drum de vre-o 60 km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Gustul libertatii nu se compara cu nimic. Cind l-am cumparat m-am plimbat de seara pina dimineata, si azi iar am facut un drum de vre-o 60 km... Felicitari! O alegere f buna pt drumurile noastre. Sa te poarte cat mai mult si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Fain kawa sa ai parte de el fara incidente si numai bine !! asfalt uscat salutari cu faru' daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vetruvius Postat August 25, 2007 Autor Share Postat August 25, 2007 Felicitari! O alegere f buna pt drumurile noastre. Sa te poarte cat mai mult si fara incidente! merci, merci!!! asfalt uscat si voua si...ne vedem!!! --- Mesaj completat în 25 Aug 2007 23:09 ------------- Fain kawa sa ai parte de el fara incidente si numai bine !! asfalt uscat salutari cu faru' daca merge Merci, mere fain tare, numa' nu ma rabd sa ma dau jos de pe ea. Da-ti seama, mai pastrez si eu ce-a mai ramas din Mobra mea...( am vazut ca esti mobrist) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 dap ce piese ai de mobra??? intra pe topic la mine si spuni ms asfalt uscat /index.php?showtopic=125653 Povestea Mobrei Mele (mbr) - Comunitatea Motociclistilor din Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate