niesto Postat August 25, 2007 Share Postat August 25, 2007 Va salut , sunt proprietarul acestei motociclete in constructie si din pacate nu pot sa mai investesc in ea . As vinde motocicleta , probabil gasesc pe cineva interesat de aceasta bijuterie. Stau la dispozitie cu toate informatiile necesare in cazul in care cineva ar fi interesat sa continue proectul! Asigur transcrierea pe viitorul proprietar. tel 0744562097 ,0728332097 date despre motor: motocicleta a fost 2002 si in perfecta stare de functionare Engine: Kawasaki Vulcan 800 Frame: BonoCustom Gas tank: BonoCustom Fenders: BonoCustom Sheet metal: BonoCustom Front suspension: upside-down, progresive suspension Rear suspension: single arm swingarm BonoCustom; air controlled suspension Front wheel: urmeaza Rear wheel: blank wheel, 18x250 Wide rear wheel kit: BonoCustom Exhaus system: BonoCustom Design: BonoCustom Electrical parts: BonoCustom Paint: BonoCustom with Max Meyer products pret 5000 euro sau schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 * Vaaai, cat de misto e! daca as avea eu bani si skils-uri, ti-as lua-o imediat. Sper sa gasesti pe cineva aici care o sa fie in stare sa duca la capat munca ta. Se vede ca e un proiect cu cap si coada si nu trebuie lasat neterminat(!) Te rog sa ne dai mai multe detalii (sigur vor fi si ceilalti entuziasmati ), povesteste-ne despre ea, cum ai inceput, care a fost idea, de ce te-ai "ciocnit" in realizarea ei, etc. multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 * Vaaai, cat de misto e! daca as avea eu bani si skils-uri, ti-as lua-o imediat. Sper sa gasesti pe cineva aici care o sa fie in stare sa duca la capat munca ta. Se vede ca e un proiect cu cap si coada si nu trebuie lasat neterminat(!) Te rog sa ne dai mai multe detalii (sigur vor fi si ceilalti entuziasmati ), povesteste-ne despre ea, cum ai inceput, care a fost idea, de ce te-ai "ciocnit" in realizarea ei, etc. multa bafta! sunt detalii mai multe prin topicurile mai vechi de pe aici --- Mesaj completat în 26 Aug 2007 15:28 -------------uite detalii in topicurile astea: /index.php?...=111380&hl= /index.php?...73163&st=10 http://www.pro-bike.ro/forums/proiect-deos...800-t29745.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 * merci! m-am uitat acum pe topicuri, pacat ca nu a reusit sa-l termine Bono. Tare mi-ar placea sa il vad pe drum!... Acuma, ca tot ascult un album care-mi place mult, cred ca i se potriveste piesa asta customului: 02_keb_mo_the_itch.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niesto Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 3500 euor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! merita termminata e bestiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Va salut , sunt proprietarul acestei motociclete in constructie si din pacate nu pot sa mai investesc in ea . As vinde motocicleta , probabil gasesc pe cineva interesat de aceasta bijuterie. Stau la dispozitie cu toate informatiile necesare in cazul in care cineva ar fi interesat sa continue proectul! Asigur transcrierea pe viitorul proprietar. tel 0744562097 ,0728332097 date despre motor: motocicleta a fost 2002 si in perfecta stare de functionare Engine: Kawasaki Vulcan 800 Frame: BonoCustom Gas tank: BonoCustom Fenders: BonoCustom Sheet metal: BonoCustom Front suspension: upside-down, progresive suspension Rear suspension: single arm swingarm BonoCustom; air controlled suspension Front wheel: urmeaza Rear wheel: blank wheel, 18x250 Wide rear wheel kit: BonoCustom Exhaus system: BonoCustom Design: BonoCustom Electrical parts: BonoCustom Paint: BonoCustom with Max Meyer products pret 5000 euro sau schimb MOAMA!Cred ca asa fain o sa arate cand o sa fie gata!De pe acuma imi lasa gura apa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Niesto, iti sugerez sa-l aduci pe o remorca la SMAEB, poate vei reusi sa-l vinzi aşa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niesto Postat Februarie 20, 2008 Autor Share Postat Februarie 20, 2008 Va salut , sunt proprietarul acestei motociclete in constructie si din pacate nu pot sa mai investesc in ea . As vinde motocicleta , probabil gasesc pe cineva interesat de aceasta bijuterie. Stau la dispozitie cu toate informatiile necesare in cazul in care cineva ar fi interesat sa continue proectul! Asigur transcrierea pe viitorul proprietar. tel 0744562097 ,0728332097 date despre motor: motocicleta a fost 2002 si in perfecta stare de functionare Engine: Kawasaki Vulcan 800 Frame: BonoCustom Gas tank: BonoCustom Fenders: BonoCustom Sheet metal: BonoCustom Front suspension: upside-down, progresive suspension Rear suspension: single arm swingarm BonoCustom; air controlled suspension Front wheel: urmeaza Rear wheel: blank wheel, 18x250 Wide rear wheel kit: BonoCustom Exhaus system: BonoCustom Design: BonoCustom Electrical parts: BonoCustom Paint: BonoCustom with Max Meyer products pret 5000 euro sau schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 21, 2008 Share Postat Februarie 21, 2008 niesto,desi banuim ca esti din mures,completeaza-ti datele in profil. ps:motorul e tot la bono? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate