IceLord Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 din pacate nu le-am gasit pe torrenti....se pare ca inca nu au iesit filmele pe cinema. Am rascolit si eu si n-am gasit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 (editat) A Bronx Tale - unul din filmele mele preferate. Exista o singura scena in film in care apar motociclisti si nu sunt prezentati intr-o lumina prea grozava: Desi e destul de vechi eu zic ca merita vazut filmul asta, macar pentru destul de interesantele reflectii asupra vietii. Editat Decembrie 29, 2009 de DStar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Bun filmul.Vazut.Pacat de faza cu bikerii .Dupa cum arata faza in film ei si-o cautasera.Cu mafia italio-americana.. .Dar e doar un film.Mi-a placut. Despre "Torque" ce ziceti? E bun filmuletul Torque dar sunt si altele mai bune ca el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Decembrie 29, 2009 Share Postat Decembrie 29, 2009 Bun filmul.Vazut.Pacat de faza cu bikerii .Dupa cum arata faza in film ei si-o cautasera.Cu mafia italio-americana.. .Dar e doar un film.Mi-a placut. Despre "Torque" ce ziceti? de ...(cuvant urat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 magnet:?xt=urn:btih:Y7TGKWCVT7N22RMEXCWMQLG62BNMOYJO Mesaj completat magnet:?xt=urn:btih:Y7TGKWCVT7N22RMEXCWMQLG62BNMOYJO scuze vroiam sa va dau un torent dar se pare ca habar nu am cum Mesaj completat http://thepiratebay.org/torrent/4890825/ga..._Wars.VeroVenlo am gasit imi cer inca o data scuze pt primul post Mesaj completat uite aici in biker movie pack pe care l+am luat mai demult trebuie totusi un pic de rabdare la descarcae http://www.torrentz.com/fd6b266339cf07eeac...39136b9e3512556 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate