Bogdan D. Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 (editat) Daca tot mi-am luat si eu numerele am hotarat sa iesim cu plimbare, bineinteles cu surata mai mare. Traseul a fost urmator ( cu portiuni de enduro cat si cu portiuni dee asfalt ): Tulcea - Salcioara(unde am facut o mica baie in Razelm ) - Enisala ( am urcat la cetate ) - Cataloi - Nalbant - Trestenic - ( prin padure pana la Manastirea Celic ) - Somova - Tulcea Chiar daca a fost prima oara cand camila mea a facut cunostinta cu prafu' si mai ales cu plimbarile enduro pot sa zic ca i-a placut Camila lu Cristi e chiar obisnuita cu astfel de plimbari ... stia chiar drumu si mergea singura Editat August 27, 2007 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Cum s-ar spune...un fel de plimbare de pensionari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Daca tot mi-am luat si eu numerele am hotarat sa iesim cu plimbare, bineinteles cu surata mai mare. Traseul a fost urmator ( cu portiuni de enduro cat si cu portiuni dee asfalt ): Tulcea - Salcioara(unde am facut o mica baie in Razelm ) - Enisala ( am urcat la cetate ) - Cataloi - Nalbant - Trestenic - ( prin padure pana la Manastirea Celic ) - Somova - Tulcea Chiar daca a fost prima oara cand camila mea a facut cunostinta cu prafu' si mai ales cu plimbarile enduro pot sa zic ca i-a placut Camila lu Cristi e chiar obisnuita cu astfel de plimbari ... stia chiar drumu si mergea singura frumos, frumos, cit a costat camila in italia?sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 frumos, frumos, cit a costat camila in italia?sa te bucuri de ea! ff putin pt ca am stat cu bunghiu pe ebay si cand a aparut am facut primu oferta si am si dat banu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate