rudolfkaflikiewicz Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 In data de 15 septembrie se organizeaza petrecerea de toamna la barul Harley din Ghioroc. Intrarea pe gratis, dar la intrare se strang jucarii sau haine ce se vor dona unei case de copii. Ceaun pe gratis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilla tilla Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoLtZzPuB Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 (editat) ceva cazare se gaseste? ca-i departe... si tre si un pic de odihna Editat August 30, 2007 de CoLtZzPuB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vamitul Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 daca-mi fac animalul.. vin, ca mi-e dor de ghioroc de numa.. nu am fost anul asta inca. ceva cazare se gaseste?ca-i departe... si tre si un pic de odihna cortul.. e sfant. si daca-ti place sa pescuiesti.. e cel mai bun loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Akolo om fii!!!!! Doi... din Cicir Zi-ne si tu ora pe la cat incepe adunarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 spuneti-mi si mie, care este cel mai bun traseu Bucuresti-Ghioroc? ca sa stiu si eu cum ajung.... mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Akolo om fii!!!!! Doi... din Cicir Zi-ne si tu ora pe la cat incepe adunarea? Sa anuntat ca va incepe pe undeva intre orele 16-17.Eu unu personal probabil k o sa ajung mai repede sa mai explorez ghiorocul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 12, 2007 Share Postat Septembrie 12, 2007 Te descurci...?Dc nu anunta si te indrum cu placere... Este loc destul si pt cort,dar mai este chiar langa locatie o pensiune,cine vrea poate dormi akolo(preturi nu stiu sa va spun)!Noroc si...tre sa dai de baut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rudolfkaflikiewicz Postat Septembrie 14, 2007 Autor Share Postat Septembrie 14, 2007 spuneti-mi si mie, care este cel mai bun traseu Bucuresti-Ghioroc? ca sa stiu si eu cum ajung.... mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Septembrie 15, 2007 Share Postat Septembrie 15, 2007 Felicitari.Reusita petrecere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate