Hector18 Postat Decembrie 11, 2004 Share Postat Decembrie 11, 2004 mi-am cumparat de curand o cagiva mito si m-am gandit sa o pun la punct. sa ii fac o revizie tehnica sa ii trag o vopsea nous si sa pun ceva abtibilde pe ea. deocamdata nu e gata dar o sa mai pun poze cu ea cand o sa fie gata(sa mai strang ceva bain de craciun si apoi o vopsesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 11, 2004 Autor Share Postat Decembrie 11, 2004 inaint cand am cumparat-o arata exact ca in avatarul meu, dar eu vreau sa o fac sa arate ca in poza urmatoare. ce ziceti? daca aveti vreo idee mai buna ca a mea mi-ar face placere sa imi spuneti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 O idee mai buna ? Sa o vinzi si sa ti iei RS ... .. glumeam Arata destul de bine proiectul final .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 Frumos motor... De ce nu incerci sa-l duci la cineva cu un aerograf? Asta daca ai bani, bine inteles. Daca te intereseaza, ti-as putea arata ceva modele pe care ai putea sa le pui pe motor si tu nu trebuie decat sa gasesti pe cineva care sa ti le faca. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 (editat) @Hector18, parerea mea e ca arata mult mai bine asa cum e in avatar decit in poza aia care ai pus-o tu ....Eu personal as lasa-o asa, dar in fond conteaza sa iasa cum iti place tie . S-o stapinesti sanatos si multi km fara evenimente ! Editat Decembrie 13, 2004 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 Hector... eu sunt sigur ca nu o sa iti iasa aceasi nuanta ca aia din poza... mai bine o lasai asa... aducea a ceva mai mare... mai puternic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 fratilor va multumesc pt urari. Nu am bani destui ca sa o duc la un aerograf bun, si pe la mine prin zona nu prea cred ca gasesc. Dar carenele mi-le vopseste un vopsitor bun, care a lucrat si in germania. Sper sa iasa asa cum imi doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 PT elf_away: Nu o vand ca sa imi iau un RS din urmatoarele motive: -e modelul cel nou de la cagiva, si am dat pe el numai 1600 euro si e si inmatriculat, o aprilia rs model nou ma costa undeva peste 2000 euro(intradevar merge mai tare aprilia) dar uite in continuare -are motor de 180 cc( kit polini) -aprilia are de 125, a merge ceva mai tare ,pana pe la 175-180 km/h -motorul e in stare foarte buna Cam asta e parere mea. Voi ce credeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 PT elf_away: Nu o vand ca sa imi iau un RS din urmatoarele motive: -e modelul cel nou de la cagiva, si am dat pe el numai 1600 euro si e si inmatriculat, o aprilia rs model nou ma costa undeva peste 2000 euro(intradevar merge mai tare aprilia) dar uite in continuare -are motor de 180 cc( kit polini) -aprilia are de 125, a merge ceva mai tare ,pana pe la 175-180 km/h -motorul e in stare foarte buna Cam asta e parere mea. Voi ce credeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 asfalt uscat si fara incidente!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Decembrie 13, 2004 Share Postat Decembrie 13, 2004 Doar 1600??? Bafta... eu zik ca mai bine o faci neagra complet... parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 asfalt uscat si fara incidente!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 Asfalt uscat si fara incidente!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 prima data m-am gandit sa o fac neagra, dar mi-a placut mai mult pe argintiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 13, 2004 Autor Share Postat Decembrie 13, 2004 stie cineva de unde pot sa cumpar un far pt cagiva mea la mana a doua?sau daca aduce cineva piese la mana a doua pt cagiva? asta era singurul defect major pe care il avea cand am cumparat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 24, 2005 Autor Share Postat Martie 24, 2005 Mi-au ajuns autocolantele pt motocicleta, le-am facut la comanada. ce ziceti sunt misto? Totusi, motocicleta am vopsit-o in negru, a iesit misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 26, 2005 Share Postat Martie 26, 2005 Baga si tu niste poze cind e gata. P.s. Mie-mi placea foarte mult asa cum arata in avatarul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Martie 28, 2005 Autor Share Postat Martie 28, 2005 era misto cum e in avatar, dar culoarea rosie, s-a cam facut spre roz si abtibildele s-au cam deslipit si nu mai imi plae cum arata, iar ca sa o fac asa cum e in avatar, nu stiu daca imi iasa...dar sper sa iese misto cand e gata. am demontat tot de pe ea, curat si schimb tot ce nu mai e bun, o sa bag pana l ultimul banut. ca daca o fac vreau sa o fac calumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Hector18 tata....e beton cum e in avatar,frumos ar fi dak ar fi negru tot (cu ceva nuante de rosu intens sau galben strident),dar oricum e mai bine decat in poza pe care ai pus-o...fa-o cum vrei tu pana la urma e "bicicleta" ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 MVTarts, am fosta zi pe la omul care o vopseste (vopsitoru) si a facut carena dreapta, a iesit un negru lucios beton... De abia astept sa termine toata treaba. apoi o montez si ma dau cu ea toata vara!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Vino cu poze cind e gata ca sint curios cum iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 Intr-o saptamana vin si pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Septembrie 11, 2005 Autor Share Postat Septembrie 11, 2005 (editat) uite si ceva poze, cam tarziu, dar mai bine acum decat niciodata Editat Septembrie 11, 2005 de Hector18 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 hmm.. mi se pare ca arata ok. totushi 4 luni si i-ai facut poze noaptea? multzi km fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 F misto a iesit imi place,doar ca bag`o pe strada nu pe off road ca nu`i place bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate