loza Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Salut,daca ai totul stock incearca sa gasesti o toba mai buna(sigur gasesti)iti va da macar 10km in plus ..sau cauta in functie de cartere un set mai mare care sa se potriveasca....doar ca daca pui set mai trebuie sa schimbi si carb sau jigler Parerea mea e sa pui o toba mai buna si eventual schimba pinionul spate...cu mai putini dinti Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Intradevar nu se gasesc , am dat pe Easyparts un search la RC 50 si nu au decat Genuine Parts ( Piese originale ) , nici pe scooter-attack nu este nimic . Incearca sa afli ce fel de motor este .. minarelli , morini , piaggio etc. Editat Ianuarie 27, 2009 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Salut,cine cunoaste modelul acesta de gilera...cica ar fi gilera sportivo...dar eu nu am auzit..voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 nici eu nu am auzit de asa ceva ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 N-am auzit in viata mea de un asa model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 Asa ma gindeam si eu....dar cu ce ar semana?? Bafta la toata lumea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2009 Cu un motor Ce mai face dna-u tau loza? Ti-ai pus set de 70 de intrebi de configuratii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Mda...cu un motor.. Da man,am pus set de 70 deocamdata sint in teste..vremea e cam nashpa pacilea ..asa ca..uite o pozica din rodaj la relanti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 Frumos tare , dar eu zic ca ar fi mers mai bine niste rim stripe-uri rosii sau portocalii reflectorizante , in fine . Tu ti-ai dat capacu de la carburator jos sau l-ai pierdut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EvO! Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Mda...cu un motor..Da man,am pus set de 70 deocamdata sint in teste..vremea e cam nashpa pacilea ..asa ca..uite o pozica din rodaj la relanti... Se aude bine motoru in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Mda...cu un motor..Da man,am pus set de 70 deocamdata sint in teste..vremea e cam nashpa pacilea ..asa ca..uite o pozica din rodaj la relanti... unde is oglinzile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Frumos tare , dar eu zic ca ar fi mers mai bine niste rim stripe-uri rosii sau portocalii reflectorizante , in fine . Tu ti-ai dat capacu de la carburator jos sau l-ai pierdut? unde gasesc rim stripe`uri? si cat costa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 4, 2009 Autor Share Postat Februarie 4, 2009 pe net. @ http://www.accesorii-moto.ro/product_info....products_id=393 up. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 pe net. @ http://www.accesorii-moto.ro/product_info....products_id=393 up. de ce sunt asa ieftine? peste tot unde am vazut eu erau peste 50lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 (editat) Creca o fi de proasta calitate , oricum nu se compara cu alea care vine benzi rotunde deja.. si doar le dezlipesti.. astea fac cute.. plm PS : Tot weekend-ul ( incepand de maine ) incep sa ma apuc de scuter --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Am inceput pregatirile de primavara. Detalii aici : http://forum.4tuning.ro/showpost.php?p=204...mp;postcount=46 Editat Februarie 6, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Se vinde "buburuza" baieti ! ( si fete ) Cez_ro Id Pret fix 900 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Salut,ce ziceti merita casca asta 150e..?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreas.bc Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Salut,ce ziceti merita casca asta 150e..?? E AGV frate .. siguranta e 100 la suta asigurata ...a avut un prieten deal meu accident cu moto si avea casca agv in cap ...a dat de peste 4 ori cu capul de asfalt atunci si are doar 3 zgarieturi casca ....deci merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Eu tot AGV am. Imi este un pic cam mare si vajaie oleaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 14, 2009 Autor Share Postat Februarie 14, 2009 (editat) Merita .. dar daca vrei si un Loook mai fain , uita-te pe louis ca sunt o gramada de casti Shark , Lazer cu niste colorituri foarte faine. Si mai ieftine , daca nu ma insel. Editat Februarie 14, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Aha,ok...nu vreau "colorata"...asta e foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) Haideti cu calduraaa asta sa dau si eu comanda PS : Daca o sa vreti ceva de pe easyparts . Contactati-ma la : rqk_hack@yahoo.com ( id messenger ) Comanda o sa o dau cand se face oleaca mai cald , ca sa nu raman cu banii blocati. Editat Februarie 15, 2009 de sorin.bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 are cineva idee... dna-ul de 125 e in 2t sau 4t? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 are cineva idee... dna-ul de 125 e in 2t sau 4t? 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zane94 Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 4 ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate