soso_typhoon Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 ms la fel, gilerik! mai bine asteapta pana o sa ajunga Romania un desert k sa fii sigur k nu te ploua in garaj(sau unde tii tu bolidul). Grow up! ma rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 9, 2008 Autor Share Postat Aprilie 9, 2008 Loza... ce-ti mai face dna u ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Aprilie 9, 2008 Share Postat Aprilie 9, 2008 merci de intrebare.....face foarte bine.....al tau?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 9, 2008 Autor Share Postat Aprilie 9, 2008 (editat) Al meu e in asteptare.. de niste piese ~ Toba [ Gianelli Extra ] ~ Variator [ MHR Multivar 2000 cu role 3,5 si 3,8gr ] ~ Curea Kevlar [ MHR ] ~ Arcuri ambreiaj [ Malossi ] Si un marker de-ala alb ca sa dau peste literele de pe cauciuc Multumesc si eu de intrebare Bafta ! Editat Aprilie 9, 2008 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 aha....bun...ai grija.....o sa simti diferenta dupa schimbarea pieselor stock.....sa zici ce arcuri primesti la variator si ambreiaj(culoare) bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 10, 2008 Autor Share Postat Aprilie 10, 2008 Mi-am luat set de 9 .. Rosu Negru Galben Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 10, 2008 Share Postat Aprilie 10, 2008 gilerik cat iti consuma DNA-u ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 Am facut fullu acu 2 sapt si am mers cu 2 liniutze 70km Eu zic ca undeva pe la 3-4-5 in forja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 Am facut fullu acu 2 sapt si am mers cu 2 liniutze 70km Eu zic ca undeva pe la 3-4-5 in forja ms de informatie am crezut ca si DNA-u de 49 consuma cat runneru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 (editat) ba.. sa iti spun sincer... anu trecut in vara.. cand il tineam numai pe forja.. pe portiuni mici.. puneam 5 litri la 3-4 zile PS : Care role imi recomandati sa imi pun 3,5 sau 3,8 ? Editat Aprilie 11, 2008 de gileRik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 ba.. sa iti spun sincer... anu trecut in vara.. cand il tineam numai pe forja.. pe portiuni mici.. puneam 5 litri la 3-4 zile PS : Care role imi recomandati sa imi pun 3,5 sau 3,8 ? Aaaa 3.8 gr ..app cand iti vine pachetul ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 luni.. pleaca comanda.. in 10 zile peste 2 sapt ... pe ... marti-miercuri-joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 luni.. pleaca comanda.. in 10 zile peste 2 sapt ... pe ... marti-miercuri-joi ia-ti 3.8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 11, 2008 Autor Share Postat Aprilie 11, 2008 deci la 3,8 ce o sa am viteza sau demaraj ? si la 3,5 ce o sa am ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Aprilie 11, 2008 Share Postat Aprilie 11, 2008 deci la 3,8 ce o sa am viteza sau demaraj ? si la 3,5 ce o sa am ? la 3.8 o sa ai viteza mai mare ca la 3.5 gr insa nu cu mult adica plm io am la mine de 3.5 gr si set de 70 si cam da in gol la plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 13, 2008 Share Postat Aprilie 13, 2008 la 3.8 o sa ai viteza mai mare ca la 3.5 gr insa nu cu mult adica plm io am la mine de 3.5 gr si set de 70 si cam da in gol la plecare de cat is rolele originale la un gilera runner de 49? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 Cauta pe gugal.. Scrie variator weights .. este un site ! Eu am de 7.5 am impresia Baieti.. s-ar putea sa imi iau cric lateral.. si cica e pentru dna. dar nu imi dau seama cum se prinde :-?? Ma poate ajuta cineva? --- Mesaj completat în 14 Apr 2008 11:16 ------------- Cauta pe gugal.. Scrie variator weights .. este un site ! Eu am de 7.5 am impresia Baieti.. s-ar putea sa imi iau cric lateral.. si cica e pentru dna. dar nu imi dau seama cum se prinde :-?? Ma poate ajuta cineva? Mi-am luat cricu lateral.. acuma sa vad ca din cate imi dau eu seama.. imi da si o schema cum se prinde ... vad eu [ PS : L-am luat de pe easyparts ] Loza.. uite si mufa de care iti ziceam ... Si as dori sa imi spuneti cum este mai frumos sa il fac .. cu rosu cum e in poza.. sau cu alb ? Pozele sunt mai jos.. cu cele rosii.. VOT : <script type="text/javascript" language="javascript" src="http://s3.polldaddy.com/p/520545.js"></script><noscript> <a href ="http://answers.polldaddy.com/poll/520545/" >Rosu / Alb</a> <br/> <span style="font-size:9px;"> (<a href ="http://www.polldaddy.com"> polls</a>)</span></noscript> --- Mesaj completat în 14 Apr 2008 12:34 -------------http://cgi.ebay.co.uk/LED-GILERA-RUNNER-SP...bayphotohosting Mi-am gasit asa ceva pe ebay in anglia. Se potriveste si la mine ? ca nu prea imi dau seama.. eu zic ca forma stopului e la fel.. nu? Va rog ajutati-ma si ziceti-mi si.. m-ar mai interesa daca are cinva de vanzare asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Cauta pe gugal.. Scrie variator weights .. este un site ! Eu am de 7.5 am impresia ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 razvy... modelul 2005-2007 la runner are stop la fel ca dna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 razvy... modelul 2005-2007 la runner are stop la fel ca dna? habar n-am ... inca nu am vazut modelu nou de runner in realitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 14, 2008 Autor Share Postat Aprilie 14, 2008 da tu nu stii ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 da tu nu stii ? nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Aprilie 29, 2008 Autor Share Postat Aprilie 29, 2008 http://bikepics.com/pictures/1249335/ Uite bah.. Nu aduce nimeni de pe ebay din anglia ? Aloo Baieti.. uite.. m-am gandit sa aduc la viata din nou threadu asta... Pana la urma.. de pe easyparts mi-am luat : ~ Toba : Gianelli Reverse ~ Curea : Polini Kevlar si restu care erau Pachetu este acum in ungaria.. si ar trebui sa ajunga sapt asta Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
don' juan Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Dupa ce le montezi sa te filmezi sa vad cum va merge dupa, scuterul tau! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 deocamdata i-am pus doar toba si cricu lateral [ asta face totul ] Top Speed : 90 km/h Nu mai zice nimeni , nimic ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate