Taurasu Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Stie cineva deznodamantul ? Chiar eram curios sa mai citesc cate ceva. Sper ca nu l-ati capacit si ati sters urmele Macar dati-mi un PM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Dupa atata spirite incinse, ba chiar aprinse, ce au dus la "temperaturi" extreme in ciuda eforturilor de proportii monumentale a intiatorului topicului de a "stavili" flacarile infernale, probabil ca a fost sters la cerere (a aceluiasi initiator). Omul voia doar sa-l "gineasca" pe ucigas , nu mai mult. Zic si eu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat August 31, 2007 Autor Share Postat August 31, 2007 pai si l-a ginit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 A fost prins faptasul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Eu cred ca toate se povestesc la vremea lor... ca daca tiganasul da de topicurile unde a fost amenintat cu diverse, poate sa foloseasca materialul de pe forum impotriva motociclistului in cauza (legal vorbind... cred). Asa ca nu e rau un moment de tacere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 /index.php?showtopic=132018 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate