Dobrescu Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Ei bine, maine plec spre cel mai mare salon moto din Europa. Stiu ca o sa ajunga mai multi romani, atat din tara cat si rezidenti in alte tari, si mi-ar place sa ne intalnim. Hai sa vedem cine mai ajunge acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Eu Dane. Ai telefonul la tine? daca da te sun eu de acolo ca sunt slabe sanse sa ne intalnim aiurea. Iti dau un telefon Luni seara, ca deschiderea e marti, si vedem cum ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiPetra Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Drum bun si sa faceti poze si inca ceva......cu ce ajungeti acolo??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Septembrie 12, 2003 Share Postat Septembrie 12, 2003 Eu plec cu masina duminica dimineata. iau cu mine aparatul foto cu 512Mega de memorie plus laptopul deci o sa fac sute de poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 19, 2003 Admin Share Postat Septembrie 19, 2003 Asteptam poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIB Postat Septembrie 20, 2003 Share Postat Septembrie 20, 2003 XXXXXX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 20, 2003 Autor Share Postat Septembrie 20, 2003 Ba, da Cd-ul ca nu mai pot de curiozitate!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabry Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Unde`s pozele? Poooozzzeeeelllleeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 Dati-ne pozeeeeeee !!!!!! Cat mai multe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 22, 2003 Autor Share Postat Septembrie 22, 2003 LINK LA LINK LA POZE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Septembrie 22, 2003 Share Postat Septembrie 22, 2003 ..inca asteptam poze... ...si asteptam.... si CD-ul cu pozele facute de DVD este la mine si nu are poze... am eu pozele lui... ... inca asteptam poze! bai omu negru, lasa prostiile astea nesemnificative, salonu de la milano e total neimportant. stabileste-ti prioritatile , bine baga pozele cu mine si coxanel pe scuter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Septembrie 22, 2003 Autor Share Postat Septembrie 22, 2003 Sunt nereusite pozele alea, pentru ca-s facute fara blitz! O sa ti le trimit pe mail.... daca esti cuminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knuckless69 Postat Octombrie 3, 2003 Share Postat Octombrie 3, 2003 am fost si eu . cu trenu tare comod buldogu. si cand o sa am 21 de ani cu carnetu deziderat, probabil ca o sa investesc in ultimu fazer. ala carenat. tare gnhine mi-a picat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate