skorpion Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Prezentari & Test Ride: Victory Vision Harley-Davidson Rocker © Harley-Davidson XL1200N Nightster Buell XB-RR Ecosse Heretic K3 Motowell Magnet 50 Kid2 Custom by Vegas City Buell 1125R Linhai Eggy Life & Style: Turism: Un fel de Triunghi al Bermudelor 064 Cherchez la femme! Intrunire Sibiu Intrunire Satu Mare Intrunire Pitesti Intrunire Ia[i Intrunire Radauti Odorheiul Secuiesc Util: Analize: Dinamica pietei americane Off-line: Cum sa aduci un motor din Italia Tehnica: Circuitul de racire Tehnicus: Releele motocicletei Oferta lunii: Suzuki SV 650 Bike selector: BMW R1100GS Sport: Dirt-track Braila Supermoto Arad Motocros Buzau Motocros Lupeni Enduro Cluj Endurocross Gheorghieni GP Cehia WSBK Anglia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Da' cu poze de castigatorii de la superbike si supersport se poate? Ca m-am saturat sa-i tot vad pe Bayliss si Lanzi in poze, iar asta ultimu' n-a iesit nici macar in primii 5 la Brands Hatch. Adica poze cu liderii incontestabili, de la inceputul sezonului si pana acum (James Toseland si Kenan Sofuoglu) e voie? Sau trebe numai de la Ducati sau Yamaha? Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa the Hutt Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Promit eu ca bag si de la Suzuki! Parol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Promit eu ca bag si de la Suzuki! Parol! Pai mai mult l-am vazut pe Biaggi decat pe Toseland in paginile de SBK. Iar diferenta intre ei nu e doar de puncte . Cu tot respectul, dar Max are victorii intr-un sezon cate a luat Toseland intr-o zi. Hai sa ne uitam la cate victorii are fiecare pilot...sau e vreo problema cu pilotii de la Ten Kate (adica fix cei mai buni )? Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Septembrie 11, 2007 Share Postat Septembrie 11, 2007 Tin sa multumesc pe aceasta cale redactorilor revistei Motolife care nu s-au sfiit sa bage in revista si o poza in care apare prietena mea si minunata ei Honda Dominator, in articolul cu intrunirea de la Sibiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cobra_the_best Postat Septembrie 16, 2007 Share Postat Septembrie 16, 2007 Tin sa multumesc pe aceasta cale redactorilor revistei Motolife care nu s-au sfiit sa bage in revista si o poza in care apare prietena mea si minunata ei Honda Dominator, in articolul cu intrunirea de la Sibiu! Intrebare: cine a pozat? Si cine trebuia sa se sfiasca si sa se roseasca??? Poza este, din cate stiu eu, de cateva...decade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate